Blog & Gambar Huzairie Yahya (Ery) Budak Dalam Video Couple Seminggu

Blog & Gambar Huzairie Yahya (Ery) Budak Dalam Video Couple Seminggu | Masih ingat statement yang dibuat Huzairie Yahya tempoh hari? Pasti ramai sudah membaca mengenai statement dan komen beliau terhadap video yang dibuat oleh bekas kekasih seminggunya yakni Puteri Awani Ahmad.

gambar ery boyfriend puteri awani ahmad, gambar huzairie yahya, gambar lelaki dalam video kapel seminggu, gambar ery, gambar huzairi yahya, gambar huzairie dan puteri awani, gambar dan blog huzairie, blog huzairie yahya, link blog huzairie yahya, huzairie yahya,gambar bf puteri awani

Menurut siasatan, Ery ini berumur 16 tahun dan tinggal di Penang. Begitu juga dengan Puteri Awani Ahmad yang berumur 16 tahun dan menetap di Penang. Masih muda bukan? Tak patut rasanya bercinta dan berjanji macam-macam ketika umur masih muda.

Baca Juga: Statement Ery Boyfriend Puteri Awani Ahmad Terhadap Video Couple Seminggu

Dalam video kapel seminggu tersebut, kita dah tahu siapa Puteri Awani Ahmad namun, gambar Ery pula sepertinya tidak berapa jelas pada mata kita. Jadi dibawah aku kongsikan beberapa gambar Ery boyfriend Puteri Awani Ahmad.

gambar ery boyfriend puteri awani ahmad, gambar huzairie yahya, gambar lelaki dalam video kapel seminggu, gambar ery, gambar huzairi yahya, gambar huzairie dan puteri awani, gambar dan blog huzairie, blog huzairie yahya, link blog huzairie yahya, huzairie yahya,gambar bf puteri awani


gambar ery boyfriend puteri awani ahmad, gambar huzairie yahya, gambar lelaki dalam video kapel seminggu, gambar ery, gambar huzairi yahya, gambar huzairie dan puteri awani, gambar dan blog huzairie, blog huzairie yahya, link blog huzairie yahya, huzairie yahya,gambar bf puteri awani

gambar ery boyfriend puteri awani ahmad, gambar huzairie yahya, gambar lelaki dalam video kapel seminggu, gambar ery, gambar huzairi yahya, gambar huzairie dan puteri awani, gambar dan blog huzairie, blog huzairie yahya, link blog huzairie yahya, huzairie yahya,gambar bf puteri awani

gambar ery boyfriend puteri awani ahmad, gambar huzairie yahya, gambar lelaki dalam video kapel seminggu, gambar ery, gambar huzairi yahya, gambar huzairie dan puteri awani, gambar dan blog huzairie, blog huzairie yahya, link blog huzairie yahya, huzairie yahya,gambar bf puteri awani

gambar ery boyfriend puteri awani ahmad, gambar huzairie yahya, gambar lelaki dalam video kapel seminggu, gambar ery, gambar huzairi yahya, gambar huzairie dan puteri awani, gambar dan blog huzairie, blog huzairie yahya, link blog huzairie yahya, huzairie yahya,gambar bf puteri awani


Blog Huzairie Yahya pula adalah http://huzairieyahya96.blogspot.com/

Anda nak tonton video Puteri Awani Ahmad lagi? Klik sini untuk Tonton Video Couple Seminggu.


Quote:
no komen lah


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Blog & Gambar Huzairie Yahya (Ery) Budak Dalam Video Couple Seminggu Blog & Gambar Huzairie Yahya (Ery) Budak Dalam Video Couple Seminggu Reviewed by OH Buletin on 1:23 PM Rating: 5

2 comments:

  1. ape muka mamat huzairie jiwang ni macam lahanat ar?

    ReplyDelete
  2. poyo huzairie jiwang nak mampos bajet playboy...dah couple xnak backing xgf...bodo piang...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.