Gadis Muda Dib0gel & Dir0g0l Ah Long

Gadis Muda Dib0gel & Dir0g0l Ah Long | Bukan hanya dib0gel dan dir0gol, malah seorang gadis berusia 18 tahun turut diugut gambar b0gelnya disebarkan jika abang ipar dan kakaknya gagal menjelaskan hutang ah long.

gadis dicabul ah long, gambar gadis dicabul ahlong, gambar remaja dicabul ah long, gambar gadis dicabul, gambar rogol gadis,gadis dibogel ahlong

Mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Dila berkata, abang ipar dan kakaknya itu meminjam lebih RM3,000 daripada ah long sejak akhir tahun lalu, namun gagal membayar balik.

“Akibatnya saya yang terima padah apabila tiga lelaki dipercayai ah long mula datang mengganggu di tempat saya bekerja,” katanya sewaktu ditemu bual di sebuah rumah perlindungan di pinggir ibu kota, semalam.

gadis dicabul ah long, gambar gadis dicabul ahlong, gambar remaja dicabul ah long, gambar gadis dicabul, gambar rogol gadis

Dila berkata, gangguan daripada tiga lelaki itu berlarutan hampir setiap hari sehingga awal tahun ini.

Menurutnya, pada suatu hari ketika dalam perjalanan pulang dari tempat kerja, tiga lelaki berkenaan memaksanya menaiki motosikal.

“Saya dibawa ke kawasan semak, sebelum mereka mengarahkan saya menanggalkan pakaian dan mengambil gambar saya sebelum dic@bul bergilir-gilir," katanya.

Dila berkata, sehingga kini dia tidak tahu di mana abang ipar dan kakaknya berada dan berharap mereka dapat melangsaikan hutang tersebut secepat mungkin.

Anak ketujuh daripada sembilan adik beradik itu memberitahu, berikutan insiden itu emosinya terganggu dan dia kini trauma dan hanya mempunyai ibunya untuk membantu.

Penderitaan Dila tidak habis di situ apabila dia turut mengakui pernah didera oleh abang sulungnya yang mengalami sakit mental sejak lima tahun lalu, memaksa dia tinggal bersama keluarga kakaknya.

“Abang sulung pernah menc@bul salah seorang daripada kakak saya, sebelum dia dipenjara kira-kira dua tahun atas kesalahan itu,” katanya.

Menurutnya, abang sulungnya itu juga sering bertindak ganas dengan memukul, menyepak, menghentak kepalanya didinding atas alasan tidak berpuas hati dengan masakannya. - SINARHARIAN


Quote:
kesian DIla ni..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Gadis Muda Dib0gel & Dir0g0l Ah Long Gadis Muda Dib0gel & Dir0g0l Ah Long Reviewed by OH Buletin on 3:08 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.