Panas! Damia Izara Nak B0gel Andai BN Menang PRK DUN Kuala Besut

Panas! Damia Izara Nak B0gel Andai BN Menang PRK Kuala Besut | Berikutan dengan Keputusan Pilihan Raya Kecil (PRK) Kuala Besut hari ini, terdapat pula kes seorang gadis cantik ingin b0gel sekiranya Barisan Nasional (BN) menang.

damia izara ingin bogel, gambar bogel damia izara, damia izara, gambar damia izara, siapa damia izara, keputusan prk kuala besut, gambar keputusan prk dun kuala besut, barisan nasional menang prk kuala besut

Gadis tersebut, Damia Izara menerusi akaun Facebooknya membuat kenyataan seperti gambar dibawah.

damia izara ingin bogel, gambar bogel damia izara, damia izara, gambar damia izara, siapa damia izara, keputusan prk kuala besut, gambar keputusan prk dun kuala besut, barisan nasional menang prk kuala besut

Adakah perlu kenyataan seperti itu dikeluarkan? Rasanya tak perlu walaupun anda membeci kerajaan sekali pun sebab benda-benda macam ini lah yang nanti akan makan diri sendiri.

Apapun, akaun Facebook ini adalah tulin atau pun palsu masih boleh dipertikaikan.

Facebook Damia Izara

Sebagai info, parti Barisan Nasional yang diwakili oleh Tengku Zaihan hari ini telah menang di PRK DUN Kuala Besut.


Quote:
ape punya olang la..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Panas! Damia Izara Nak B0gel Andai BN Menang PRK DUN Kuala Besut Panas! Damia Izara Nak B0gel Andai BN Menang PRK DUN Kuala Besut Reviewed by OH Buletin on 11:10 PM Rating: 5

3 comments:

  1. Assalamualaikum...

    Sekarang ni banyak kes akaun facebook dipecah masuk kod keselamatannya. Kemungkinan besar ia bukan kata-kata dari pemilik akaun yang sebenar. Ada orang nak malukan pemilik akaun tersebut atau identiti ebagai seorang perempuan pada akaun facebook berkenaan ada palsu. Boleh jadi ada orang nak buruk-burukkan pihak tertentu lebih-lebih lagi yang terlibat dalam pilihanraya kecil berkenaan...

    ReplyDelete
  2. xda dah akaun dia..masa tengah post status seronok sangat yee..anggap jela akaun palsu..tapi kalau akaun tulin, harap2 adik ni insaf la.. Bukan senang nak bogel tu dik..Ko rasa badan ko lawa, tengok2 banjir Kuala Besut tu ngan muntah pasal geli nengok ko lari bogel..haha..kan dah dapat malu..efek masa depan xda sapa nak buat ko menantu..rugi ooo..Kalau nak post sesuatu guna otak dulu..

    ReplyDelete
  3. memang akaun die yg sebenar..sb die, bile aku tegur pasall kes, ni..die maki aku balik..kalu lelaki/fake xkan dpt pic org yg same, people still about her u know..she now hiding bcoz feel shame of her word..like i said her have low minded..ramai kenal die la, lagak alim, kejap on off tudung..pirah perempuan cm die ni laki nak wat pelepas nafsu je..aku ckp terus terang,.maybe pedas tp its the true.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.