Aktor Brad Pitt Beli Jet Peribadi Untuk Angelina Jolie

Aktor Brad Pitt Beli Jet Peribadi Untuk Angelina Jolie | Aktor utama World War Z, Brad Pitt dilaporkan telah membeli sebuah jet peribadi untuk kekasihnya, Angelina Jolie bagi membolehkan mereka dapat berjumpa lebih kerap.

gambar brad pitt dan angelina jolie, angelina jolie dan brad pitt, gambar brad pitt, gambar angelina jolie, brad pitt beli jet untuk angelina jolie

Pitt kini berada di London untuk penggambaran filem terbaharunya Fury manakala Jolie di Hawaii untuk mengarahkan filem Unbroken.

"Brad mahu memberikan hadiah tersebut kerana mereka sering berjauhan ekoran sibuk dengan kerjaya masing-masing. Dengan adanya jet tersebut mereka boleh bertemu dengan lebih kerap.

"Dia memberitahu Angelina boleh memilih sendiri jet apa yang dimahukannya dan dia akan membayarnya," kata sumber pasangan itu.

Pasangan itu mempunyai enam cahaya mata iaitu Maddox, 11, Pax, 8, Zahara, 7, Shiloh, 6, dan pasangan kembar yang kini berusia empat tahun, Knox dan Vivienne.


Quote:
pergh..beli jet teruss


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Aktor Brad Pitt Beli Jet Peribadi Untuk Angelina Jolie Aktor Brad Pitt Beli Jet Peribadi Untuk Angelina Jolie Reviewed by OH Buletin on 8:31 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.