Rohana Jalil Respon Isu Gambar Panas Kilafairy

Rohana Jalil Respon Isu Gambar Panas Kilafairy | Sebelum ini Kilafairy ada memuat naik sekeping gambar s.ek.si beliau tanpa memakai seluar di laman sosial Instagram.

gambar kilafairy seksi, gambar kilafairy tak pakai seluar, kilafairy tak pakai seluar, gambar kilafairy pakai legging, kilafairy seksi, isu gambar kilafairy instagram, rohana jalil, ibu kilafiary rohana jalil

Berikutan gambar tersebut, Kilafairy dihentam teruk oleh para peminat yang kurang senang dengan gambar tersebut.

Ibu kepada pelakon ini, Rohana Jalil tampil dengan membuat kenyataan yang berbentuk nasihat serta dorongan kepada anaknya itu.

Menurut Rohana Jalil, penyanyi berpengalaman era 80-an, beliau meminta anaknya menganggap isu berkenaan sebagai lumrah kehidupan sebagai anak seni.

"Sesuatu perkara yang diperkatakan orang adalah perkara biasa dalam bidang ini. Jika tiada gosip dan kontroversi bukanlah dunia artis namanya. Paling penting kena tenang dan jangan lari daripada tanggungjawab dan kena terima apa juga orang kata kerana tidak semua orang sukakan kita."

Dalam perkembangan sama, pengurus Kilafairy yang dikenali sebagai Jepun turut diminta memberikan kenyataannya namun beliau menolak untuk mengulas lebih lanjut berhubung kontroversi gambar itu kerana takut disalahertikan orang ramai.

"Saya bagi pihak Kilafairy merasakan tidak perlu untuk menjawab perihal video atau gambar kerana mulut orang memang kita tidak boleh tutup. Buat baik pun orang kata, buat jahat pun orang mengata. Jadi baik Kila diamkan sahaja."


Quote:
yang gi upload sape suruh..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Rohana Jalil Respon Isu Gambar Panas Kilafairy Rohana Jalil Respon Isu Gambar Panas Kilafairy Reviewed by OH Buletin on 5:45 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.