Adi Putra Nafi SMS Gambar Kem@lu@an Guna WhatsApp

Adi Putra Nafi SMS Gambar Kemalu@an Guna WhatsApp | Hampir seminggu lebih pelakon kontroversi, Adi Putra mendiamkan diri tanpa memberi sebarang komen mengenai isu 'mesej WhatsApp', akhirnya pelakon KL Gangster itu mengaku tidak kenal akan isteri ahli perniagaan berkenaan.

adi putra skandal, gambar adi putra dan aida, aida skandal adi putra, nama isteri skandal adi putra, aida dan adi putra, pelakon whatsApp lucah, adi putra, kenyataan adi putra

Kenyataan terbaru dari Adi Putra menafikan dirinya menghantar mesej dan gambar luc@h kepada Aida, isteri seorang ahli perniagaan dari Johor menerusi aplikasi WhatsApp messenger pada awal Ogos lalu dan menerusi menimbulkan kebingungan berterusan di kalangan peminat.

Menurut Adi Putra, 32, pada awal Ogos lalu dia masih berada di Mekah kerana menunaikan umrah dan tidak mungkin dia boleh melakukan perbuatan tersebut.

"Secara jujurnya saya tidak mengenali wanita itu dan mana mungkin saya melakukan perbuatan itu di Tanah Suci," ujarnya pada majlis sidang akhbar pelantikannya sebagai duta produk kecantikan Fereena Beauty Care di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) semalam.


Quote:
betol ke??


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Adi Putra Nafi SMS Gambar Kem@lu@an Guna WhatsApp Adi Putra Nafi SMS Gambar Kem@lu@an Guna WhatsApp Reviewed by OH Buletin on 2:05 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.