BBM Boleh Didownload Bagi Pengguna Android Bermula Esok

BBM Sudah Boleh Didownload Bagi Pengguna Android 21 September | BlackBerry telah mengesahkan bahawa aplikasi Blackberry Messenger mereka akan keluar di pasaran Android dan Apple pada minggu ini.

bbm for android, bbm untuk android, blackberry messenger untuk android, bbm untuk iphone, download percuma bbm android, download percuma bbm iphone, bbm untuk iphone, iphone bbm, blackberry messenger untuk android

Sebelum ini, aplikasi BBM cuma terdapat pada telefon BlackBerry sahaja, namun kali ini BBM juga akan boleh dimuat turun di Play Store dan Apple Store.

"BBM adalah perkhidmatan mesej yang sangat menarik yang mudah untuk digunakan, mudah untuk memperibadikan dan mempunyai mendesaknya yang diperlukan untuk komunikasi mudah alih," kata Andrew Bocking, Naib Presiden Eksekutif BBM pada BlackBerry.

"Dengan lebih daripada satu bilion Android, IOS, dan BlackBerry telefon pintar di pasaran, dan tiada platform pesanan mudah alih dominan, ini adalah benar-benar masa yang sesuai untuk membawa BBM untuk Android dan pelanggan iPhone."

BlackBerry Messenger boleh dimuat turun secara percuma untuk untuk telefon pintar Android Ice Cream Sandwich dan Jelly Bean (Android 4.x) bermula pada 21 September.

Manakala bagi iPhone yang menggunakan iOS 6 dan iOS 7 pula akan tersedia di App Store pada 22 September ini.Quote:
lepas ni boleh lah ber BBM


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

BBM Boleh Didownload Bagi Pengguna Android Bermula Esok BBM Boleh Didownload Bagi Pengguna Android Bermula Esok Reviewed by OH Buletin on 3:30 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.