Kad Pelajar Diana Danielle di Australia (Gambar)

Kad Pelajar Diana Danielle di Australia (Gambar) | Sejak bernikah dengan Farid Kamil, pelbagai rintangan dan dugaan yang dihadapi oleh pelakon Diana Danielle. Dari dugaan pernikahan, kehamilan sehingga lah melahirkan cahaya mata sulungnya itu.

Ada yang mengatakan bahawa Diana Danielle bukan ke Australia untuk sambung belajar, sebaliknya ada masalah lain yang menyebabkan beliau terpaksa menyembunyikan diri.

gambar kad pelajar diana danielle, kad pelajar diana danielle, gambar diana danielle, diana danielle student card, kad pelajar diana danielle, kad matrik diana danielle di australia, diana danielle di australia, gambar diana danielle di australia, gambar kad student diana danielle di australia, diana danielle di NIDA


Ekoran itu, Diana menerusi laman rasmi Instagramnya telah memuat naik sekeping gambar kad pelajar miliknya di Australia. Ianya sebagai bukti bahawa dia sememangnya sedang belajar disana.

Semoga pasangan selebriti ini tabah dalam menempuhi segala dugaan dan tohmahan dari peminat.


Quote:
no word lahh


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Kad Pelajar Diana Danielle di Australia (Gambar) Kad Pelajar Diana Danielle di Australia (Gambar) Reviewed by OH Buletin on 3:10 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.