Punca Rashid Sidek Letak Jawatan Dari BAM

Punca Rashid Sidek Letak Jawatan Dari BAM | Rashid Sidek semalam telah meletakkan jawatannya sebagai jurulatih badminton negara dan justeru, mengejutkan ramai pihak terutama pemain badminton no 1 dunia, Lee Chong Wei.

rashid sidek letak jawatan dari bam, rashid letak jawatan, punca rashid letak jawatan dari bam, sebab utama rashid letak jawatan, sebab kenapa rashid sidek letak jawatan, punca rashid sidek letak jawatan, aik mong letak jawatan, gambar rashid sidek, gambar rashid letak jawatan

Memetik laporan akhbar hari ini, punca Rashid Sidek letak jawatan dari BAM adalah kerana tidak senang pertukaran pucuk pimpinan BAM sendiri.

Menurut bekas pemenang pingat gangsa Sukan Olimpik 1996 itu, dia tidak boleh ikut dengan struktur baru yang diterapkan Aik Mong ketika ini kerana disifatkannya seolah-olah merendahkan kemampuan jurulatih yang sedia ada.

“Saya tidak boleh ikut lenggok sistem sekarang, jadi tiada guna saya tunggu lagi. Sebab itu saya buat keputusan untuk meletak jawatan."

“Rasa macam diludah oleh TMG yang seolah-olah menganggap sumbangan jurulatih sebelum ini sangat sedikit. Ia secara tidak langsung membuat saya dan jurulatih lain fikir kami diletakkan pada tahap paling rendah."

“Lagi pun saya tidak boleh tahan tengok muka orang yang sebelum ini tiada kuasa, tiba-tiba diberikan kuasa dan sering mencanang dirinya bekas pemain nombor tiga dunia (Aik Mong). Habis saya ini siapa?”Quote:
no komen


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Punca Rashid Sidek Letak Jawatan Dari BAM Punca Rashid Sidek Letak Jawatan Dari BAM Reviewed by OH Buletin on 3:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.