Respon Tasha Shila Isu Ditangkap Basah Bersama Mahali Jasuli

Respon Tasha Shila Isu Ditangkap Basah Bersama Mahali Jasuli | Kecoh dengan berita mengatakan pelakon cantik, Tasha Shila ditangkap basah bersama Mahali Jasuli, pemain bola sepak Selangor.

Berita itu walaubagaimanapun dinafikan oleh Tasha Shila sendiri dan mengaku bahawa ianya tidak benar menerusi laporan mStar Online.

tasha shila ditangkap khalwat bersama mahali jasuli, tasha shila dan mahali jasuli ditangkap basah, tangkap basah tasha shila dan mahali jasuli, komen tasha shila tentang isu ditangkap khalwat, mahali jasuli ditangkap khalwat, tasha shila dan mahali jasuli, gambar tasha shila dan mahali jasuli, gambar intim mahali jasuli dan tasha shila

“Saya sedih dan kecewa bila orang mengaitkan saya dengan isu pemain bola sepak yang ditangkap khalwat hanya kerana saya berkawan dengan Mahali Jasuli. Ketika mendengar tentang khabar angin itu saya sangat terkejut dan nasib baik ibu bapa saya tahu saya berada dimana ketika itu dan faham dengan situasi tersebut,” katanya.

Tambah beliau lagi, dia tidak mahu  dikaitkan dengan apa-apa kontroversi termasuk prestasi pemain bola sepak Harimau Malaya itu yang dikatakan semakin merudum sejak bercinta dengannya.

“Dari awal lagi saya dah nyatakan yang saya hanya berkawan dengan Mahali. Saya sokong dia sebagai kawan, bukan teman istimewa. Kenapa mahu libatkan saya kalau dia tak beraksi cemerlang? Kenapa bila dia tunjukkan prestasi cemerlang, tidak pula orang sebut nama saya, itu kena tanyalah pada jurulatih dia, Rajagobal,” katanya.
Quote:
tidak benar ok..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Respon Tasha Shila Isu Ditangkap Basah Bersama Mahali Jasuli Respon Tasha Shila Isu Ditangkap Basah Bersama Mahali Jasuli Reviewed by OH Buletin on 7:01 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.