Yasmin Hani Respon Gambar Perut Bunting Bertatu

Yasmin Hani Respon Gambar Perut Bunting Bertatu | Yasmin Hani, semalam ada memuat naik beberapa keping gambar menayangkan perut kandungannya di laman Instagram.

Ekoran perbuatan itu, dia dihentam teruk oleh peminatnya kerana mentatu perut buntingnya itu.

gambar perut bunting yasmin hani, gambar yasmin hani, yasmin hani tatu perut,gambar perut yasmin hani bertatu, yasmin hani tatu perut upload instagram, yasmin hani, gambar yasmin hani bertatu

Yasmin segera tampil kepada media Utusan dan merayu orang rama agar penyebaran gambar dirinya yang hanya memakai baju tiub dan menampakkan hampir keseluruhan perutnya dihentikan.

"Gambar ini diambil sebagai kenang-kenangan seumur hidup saya. Hanya untuk kami sekeluarga, bukan untuk tatapan orang lain. Ketika sesi fotografi itu hanya saya, suami dan seorang anak saudara saya sahaja ada di situ dan bukan untuk orang lain pun."

"Saya sangat kesal dengan sikap mereka yang tidak sudah-sudah mengaibkan saya dengan menyebarkan lagi gambar itu di laman sosial. Apa yang mereka dapat?"

Dalam perkembangan sama, isteri kepada bekas pemain drum kumpulan Black Rose itu turut membidas beberapa kritikan pedas yang dilemparkan segelintir peminat kepadanya di laman sosial.

"Orang kata saya urban, tiada agama. Apakah tindakan mereka dengan memalukan saya adakah ini perkara yang betul?"Quote:
yang g tatu buat apa..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Yasmin Hani Respon Gambar Perut Bunting Bertatu Yasmin Hani Respon Gambar Perut Bunting Bertatu Reviewed by OH Buletin on 7:54 AM Rating: 5

1 comment:

  1. Aku rasa macam warna inai aje. Kalu tatu kekal memang tahap bangang sangat.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.