Nora Danish Jelas Isu Rumah RM7.2 Juta Hadiah Nadim Nazri

Nora Danish Jelas Isu Rumah RM7.2 Juta Hadiah Nadim Nazri | Sebelum ini pernah kecoh di laman web mengenai isu Nedim bagi hadiah kereta Porsche pada Nora Danish.


nora danish dapat hadiah rumahg rm7.2 juta, hadiah nadim untuk nora danish, gambar rumah rm7.2 juta nora danish, anak menteri pelancongan, nora danish, gambar nora danish dan nadim nazri aziz, gambar rumah baru nora danish

 Sekarang pula, terdapat desas desus mengatakan Nora Danish menerima sebuah hadiah rumah mewah bernilai RM 7.2 juta dari Nedim

"Setahu saya dia beli rumah dan sebuah kereta mewah untuk ibunya dan ia bukan wang Nadim seorang. Ia bukan untuk saya dan saya kesian dengan dia kerana apa yang dia buat semuanya dikaitkan dengan saya," ujar aktres cantik, Nora Danish mengenai laporan beberapa media yang mengatakan kekasihnya, Nadim Mohamed Nazri membeli rumah RM7.2juta untuknya.

Nora turut berharap agar penjelasan itu menjadi titik noktah dan tidak lagi dikaitkan dengan isu pembelian rumah dan kerata mewah itu lagi dengan dirinya.

Selain itu, Nora Danish turut mengaku berkawan rapat dengan Nadim Nazri, namun menafikan bahawa dia berkawan dengan anak kepada Menteri Pelancongan tersebut kerana harta.

"Saya tidak nafikan, sejak rapat dengan Nadim, ramai kata saya berkawan dengan dia kerana harta dan dia anak menteri. Tetapi kalau orang boleh fikir, buat apa saya nak cari yang kaya, anak menteri, kerana pengalaman lalu banyak ajar saya.

Baca Juga : Gambar Porsche Nora Danish Dari Nadim?

"Apa yang saya pentingkan adalah kami selesa antara satu sama lain. Keluarga juga selesa dengan kami," jelas Nora.

"Saya tahu sebelum ini dia dikenali dengan kisah peribadi, tetapi selama saya kenal dia sudah tujuh tahun, Nadim sebenarnya seorang lelaki yang baik dan suka menderma.

"Malah dia sebenarnya amat mengutamakan keluarga serta pandai melayan anaknya dan anak saya," ujar Nora.

Nora tidak mahu bercerita lanjut mengenai status hubungan mereka.Quote:
no word..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Nora Danish Jelas Isu Rumah RM7.2 Juta Hadiah Nadim Nazri Nora Danish Jelas Isu Rumah RM7.2 Juta Hadiah Nadim Nazri Reviewed by OH Buletin on 3:46 PM Rating: 5

1 comment:

Powered by Blogger.