Tonton Online Drama Playboy Itu Suami Aku Full Episode

Tonton Online Drama Playboy Itu Suami Aku Full Episode | Drama bersiri Playboy Itu Suami Aku sudah mula bersiaran bermula Isnin lepas, 11 November 2013 di slot Akasia TV3.


drama online playboy itu suami aku, full episode drama playboy itu suami aku, playboy itu suami aku episode 4, playboy itu suami aku episode 5, playboy itu suami aku episode akhir, playboy itu suami aku full episode, drama playboy itu suami aku online, tonton online drama playboy itu suami aku, sinopsis playboy itu suami aku, full movie playboy itu suami aku, drama full playboy itu suami aku 2013, tarikh tayangan playboy itu suami aku, buku playboy itu suami aku, novel playboy itu suami aku
Drama Playboy Itu Suami Aku yang disiarkan pada 7pm di TV3 ini sebenarnya diadaptasikan dari sebuah novel karya Suri Ryana.

Hot! : Rokok Ini Tidak Sah! Tolong Sebarkan

Drama ini juga dibintangi oleh barisan pelakon baru seperti Fattah Amin dan Risteen Munim yang membawa watak utama dalam drama ini.

Baca Juga: [5 Gambar] Biodata Fattah Amin Pelakon Utama Playboy Itu Suami Aku

Barisan Pelakon Playboy Itu Suami Aku
  • Dibintangi oleh Fattah Amin, Nur Risteena, Cha Cha Maembong, Wan Sharmila, Noralbaniah, Dilla Ahmad, Puteri Najuwa, Jay Iswazir, Khairil Anwar dan ramai lagi.

Lagu Tema Playboy Itu Suami Aku
  • Rindukanlah- Encik Mimpi

Dibawah terdapat link tonton online full episode drama Playboy Itu Suami AkuQuote:
akan diupdate dari masa ke semasa


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Tonton Online Drama Playboy Itu Suami Aku Full Episode Tonton Online Drama Playboy Itu Suami Aku Full Episode Reviewed by OH Buletin on 2:41 PM Rating: 5

4 comments:

Powered by Blogger.