Isu Kangkung : Video Parodi Remix Kangkung

Isu Kangkung : Video Parodi Remix Kangkung | Berikutan dengan isu kangkung dan penyebaran video penuh ucapan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak pada majlis penyampaian bantuan kepada mangsa banjir di media sosial yang turut menyebut mengenai harga sayur kangkung, munculnya pelbagai parodi dan trending mengenai sayur kangkung di laman sosial.

isu kangkung, video paradi kangkung najib, gambar parodi kangkung, isu kangkung najib razak, respond najib terhadap isu kangkung, gambar sayur kangkung, gambar kangkung, video kangkung parodi, remix parodi sayur kangkung najib, video ucapan najib tun razak, video sayur datuk najib tun razak
Pengguna Facebook khasnya telah mengemaskini status mengguna pakai nama sayur kangkung dan justeru menjadikan trending pada minggu ini adalah #kangkung.

Selain itu terdapat video parodi remix kangkung yang dibuat berdasarkan isu kangkung ini. Dibawah adalah video parodi kangkung yang diambil dari laman Youtube.Quote:
kangkung pun kangkung lahh..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Isu Kangkung : Video Parodi Remix Kangkung Isu Kangkung : Video Parodi Remix Kangkung Reviewed by OH Buletin on 4:54 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.