Gambar Intan Ladyana Dicium Manja Shah Iskandar Tersebar di Internet

Gambar Intan Ladyana Dicium Manja Shah Iskandar Tersebar di Internet | Gossip baru yang kecoh di media sosial sekarang adalah mengenenai isu sekeping foto dimana menunjukan Shah Iskandar mencium Intan Ladyna.

Walaubagaimanapun, pelakon Jika Itu Takdirku itu tampil memberi penjelasan akan isu tersebut.

"Shah cium rambut? Tak kena (kepala) dan tak rasa apa-apa punlah,” jelas Intan Ladyana berhubung kritikan terbaru peminat mengenai gambar aksi mesra dan intim membabitkan dirinya dengan aktor Shah Iskandar yang dipaparkan di laman sosial.


gambar mesra intan ladyana dan shah iskandar, gambar shah iskandar cium intan ladyana, intan ladyana dicium shah iskandar, shah iskandar cium intan ladyana, intan ladyana dicium, gambar intan ladyana dicium shah, jika itu takdirku
Gambar Shah Iskandar Cium Intan Ladyana

Foto mesra Intan Ladyana dicium Shah Iskandar di rambut itu telah menimbulkan pertikaian dalam kalangan segelintir peminat pelakon tersebut.

Sebahagian peminat yang keliru mempersoalkan kewajaran tindakan Intan memandangkan dia mempunyai teman lelaki iaitu pelakon Kamal Adli.

Intan atau nama sebenarnya, Intan Nurladyana Mohamad Yahaya, 32, berkata, pertikaian itu tidak patut timbul kerana dia dan Shah tidak bersentuhan seperti dilihat dalam gambar.

“Sebenarnya ketika kami ambil gambar itu, kami tak bersentuhan pun. Bukannya Shah cium kepala dan rambut saya betul-betul pun.


Quote:
no word..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :
Gambar Intan Ladyana Dicium Manja Shah Iskandar Tersebar di Internet Gambar Intan Ladyana Dicium Manja Shah Iskandar Tersebar di Internet Reviewed by OH Buletin on 1:58 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.