Info Terkini Baucar Kerja RM35 Sehari Untuk Miskin Bandar

Info TerKini Baucar Kerja RM35 Sehari Untuk Miskin Bandar | Sebelum ini, kerajaan ada mengumumkan pemberian baucar kerja RM35 sehari kepada golongan miskin bandar.

cara mohon baucar kerja rm35 sehari, baucer kerja rm35 sehari miskin bandar, cara pohon bantuan 1malaysia rm35 sehari, baucar kerja rm35 untuk miskin bandar, syarat memohon bantuan kerja miskin bandar, semak permohonan bantuan kerja rm35 sehari, bantuan kerja rm35 sehari, info baucar kerja rm35 sehari

Walaubagaimanapun, Timbalan Menteri Kementerian Sumber Manusia, Datuk Ismail Abd. Muttalib berkata kementeriannya perlu mendapatkan maklum balas akhir sebelum program baucar kerja RM35 sehari dapat dilaksanakan.

Memetik laporan Astro Awani, Ismail berkata pihaknya akan berbincang mengenai butiran lengkap program itu terutama model perintis yang akan dijalankan mulai April ini.

Walaubagaimanapun Ismail enggan mengulas lanjut mengenai program itu, kerana ia masih lagi di peringkat awal.

Baca Juga: Cara Memohon Baucar Kerja Rm35 Sehari Online

Sebagai info, Program Baucar Kerja RM35 sehari ini mensasarkan golongan bekerja di kawasan bandar yang berpendapatan kurang daripada RM3,000, dan individu yang tidak bekerja.

Bantuan Baucar Kerja RM35 Sehari tambahan tersebut dijangka dapat membantu golongan ini dalam menghadapi peningkatan kos sara hidup.

Bantuan baucar ini boleh dituntut setiap hari atau pun pada setiap hujung bulan, bergantung kepada keperluan individu masing-masing.Quote:
no word..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Info Terkini Baucar Kerja RM35 Sehari Untuk Miskin Bandar Info Terkini Baucar Kerja RM35 Sehari Untuk Miskin Bandar Reviewed by OH Buletin on 6:27 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.