Punca Amah Membunuh 2 Beradik Di Taman Sri Putra

Punca Amah Membunuh 2 Beradik Di Taman Sri Putra | Sebelum ini, kita tpernah dikejutkan dengan kes seorang amah membunuh 2 orang anak majikannya.

http://3.bp.blogspot.com/-eBnEO17SEwA/Uw1n5iB2nMI/AAAAAAAAC84/z9nUvAzLftQ/s1600/2+beradik+dikelar+amah.jpg

Kejadian mengerikan itu mengejutkan ramai pihak kerana amah tersebut dikatakan seorang pekerja yang bagus dan sangat rapat serta menyayangi kedua-dua beradik tersebut. Jadi apakah yang punca sebenar yang menyebabkan beliau bertindak sedemikian.

Berdasarkan siasatan polis, perbuatan amah berkemungkinan didorong oleh tekanan perasaan. Beliau yang berasal dari Indonesia dikatakan tidak mempunyai dokumen pengenalan diri walau sudah 2 tahun berada di malaysia. Di sebabkan ketiadaan dokumen beliau tidak bebas bergerak dan kebanyakan masa dihabiskan di rumah.

Beliau juga dikatakan sangat merindui dua anaknya yang berada di Indonesia. Walaubagaimanapun beliau tidak boleh kembali ke Indonesia kerana tidak mempunyai pengenalan diri.

Kesimpulannya tekanan perasaan adalah simptom yang sangat kritikal. Ianya tidak boleh dipandang remeh. Luaran nya nampak ok seperti amah tersebut yang tidak menunjukkan sebarang perlakuan pelik sebelum pembunuhan ngeri tersebut berlaku. Tapi dalamannya begitu tenat. Kalau tidak mana mungkin beliau boleh melakukan perkara sebegitu kejam. Dan yang lebih mengerikan mengikut bedah siasat, leher kanak-kanak tersebut dikelar secara perlahan-lahan.


Quote:
no word..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :
Punca Amah Membunuh 2 Beradik Di Taman Sri Putra Punca Amah Membunuh 2 Beradik Di Taman Sri Putra Reviewed by OH Buletin on 12:09 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.