Wan Sakinah Bagi Respon Isu Tunjuk Baby Bump

Wan Sakinah Bagi Respon Isu Tunjuk Baby Bump | Kelmarin, dunia hiburan dikecohkan dengan beberapa keping gambar yang dikongsikan Wan Sakinah, isteri kedua Ashraf Muslim di laman Instagramnya.


Wan Sakinah Bagi Respon Isu Tunjuk Baby Bump | Kelmarin, dunia hiburan dikecohkan dengan beberapa keping gambar yang dikongsikan Wan Sakinah, isteri kedua Ashraf Muslim di laman Instagramnya.  Apa yang menjadi kontroversi ialah aksi Wan Sakinah menunjukkan bentuk baby bumpnya. Peminat kurang senang dengan tindakan tersebut kerana menganggap dirinya cuba meraih publisiti murahan.  Ekoran itu, Wan Sakinah telah dikritik hebat oleh pengikutnya di Instagram. Menyedari komen-komen negatif yang dilemparkan kepadanya, Sakinah segera memuatnaik status permohonan maaf.  Katanya, dia tiada niat untuk menunjuk nunjuk atau berkongsi gambar seksi cuma sekadar ingin berkongsi perasaan teruja dengan kehamilannya kepada peminat.  “Salam untuk sahabat, stalkers & haters. Maaf pasal gambar yangg menayangkn gambar perut saya itu. Terlalu excited tengok perut boyot, itu yang pi upload tu. Bukannya nak show off bagai. Tau, orang lain pun pregnant juga. Tapi sebelum ini, pantang naik perut sikitt pi gym la, jog la. Sit up la. Tapi now rasa lain, bila tau pregnant je, dok tunggu bila perut nak besaq.”  “Lagipun orang dok kata perut saya kecik. Tapi bila hampir 7 bulan ni tiba tiba dia besaq! Tengok dalam gambar lagi nampak besaq! Tu yang saya pi upload tu. Tak rasa seksi pun, cuma excited tang perut. Tiada niat nak sakitkn hati sesiapa.”  “Saya mengaku saya salah. Selain minta ampun kat Allah, minta maaf pada suami, saya juga minta maaf pada anda semua. Saya juga maafkan anda yang tak penat dok maki hamun. Tak payah la cari kat padang Masyar. Jenuh, ramai orang.”

Apa yang menjadi kontroversi ialah aksi Wan Sakinah menunjukkan bentuk baby bumpnya. Peminat kurang senang dengan tindakan tersebut kerana menganggap dirinya cuba meraih publisiti murahan.

Ekoran itu, Wan Sakinah telah dikritik hebat oleh pengikutnya di Instagram. Menyedari komen-komen negatif yang dilemparkan kepadanya, Sakinah segera memuatnaik status permohonan maaf.

Katanya, dia tiada niat untuk menunjuk nunjuk atau berkongsi gambar seksi cuma sekadar ingin berkongsi perasaan teruja dengan kehamilannya kepada peminat.

“Salam untuk sahabat, stalkers & haters. Maaf pasal gambar yangg menayangkn gambar perut saya itu. Terlalu excited tengok perut boyot, itu yang pi upload tu. Bukannya nak show off bagai. Tau, orang lain pun pregnant juga. Tapi sebelum ini, pantang naik perut sikitt pi gym la, jog la. Sit up la. Tapi now rasa lain, bila tau pregnant je, dok tunggu bila perut nak besaq.”

“Lagipun orang dok kata perut saya kecik. Tapi bila hampir 7 bulan ni tiba tiba dia besaq! Tengok dalam gambar lagi nampak besaq! Tu yang saya pi upload tu. Tak rasa seksi pun, cuma excited tang perut. Tiada niat nak sakitkn hati sesiapa.”

“Saya mengaku saya salah. Selain minta ampun kat Allah, minta maaf pada suami, saya juga minta maaf pada anda semua. Saya juga maafkan anda yang tak penat dok maki hamun. Tak payah la cari kat padang Masyar. Jenuh, ramai orang.”



Quote:
no word..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Wan Sakinah Bagi Respon Isu Tunjuk Baby Bump Wan Sakinah Bagi Respon Isu Tunjuk Baby Bump Reviewed by OH Buletin on 1:38 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.