Gambar Isteri Philip Wood Hantar Mesej Misteri Dari MH370

Gambar Isteri Philip Wood Hantar Mesej Dari MH370 | Isteri kepada Philip Wood salah seorang penumpang kapal terbang MH370, percaya pesawat itu tidak terhempas sebaliknya disembunyikan.
sarah bajc, gambar sarah bajc, sarah bjc photo, wife of philip wood, gambar isteri philip wood, isteri philip wood hantar sms misteri dari mh370, gambar philip wood hantar mesej misteri

Sarah Bajc yang ditemubual dalam BBC News merasakan seolah-olah wujud motif lain yang dirancang memandangkan terdapat 30 jurutera pertahanan di dalamnya.

“Setiap jenayah mesti ada niat dan motif di sebaliknya. Ada 30 jurutera pertahanan dalam pesawat itu dengan kemahiran yang unik."

“Mereka boleh menjadi sesuatu yang berharga untuk mana-mana negara yang mencari kelebihan untuk peralatan tentera mereka. Ada banyak motif di sebaliknya, tapi saya tak nampak ada motif untuk seseorang membuatkan pesawat terhempas.”

Quote:
no word..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :
Gambar Isteri Philip Wood Hantar Mesej Misteri Dari MH370 Gambar Isteri Philip Wood Hantar Mesej Misteri Dari MH370 Reviewed by OH Buletin on 2:06 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.