Gambar Wajah Sebenar Fariq Abdul Hamid, Pembantu Juruterbang MH370 MAS

Gambar Wajah Sebenar Fariq Abdul Hamid, Pembantu Juruterbang MH370 MAS | Dalam pesawat MH370 milik Malaysia Airlines yang hilang tersebut, pembantu jurutebang Pegawai Pertama iaitu Fariq Abdul Hamid dilaporkan mempunyai pengalaman sebanyak 2,763 jam penerbangan.

Gambar Wajah Sebenar Fariq Abdul Hamid, Pembantu Juruterbang MH370 MAS, Fariq Abdul Hamid, Wajah Kapten Kapal MAS MH370, gambar pembantu kapten mh370 malaysia airlines, gambar pembantu juruterbang MAS yang hilang, Pesawat MAS hilang di vietnam

Gambar Fariq Abdul Hamid tersebar di laman sosial, dan rata-rata pelayar laman sosial menggunakan #hastag #Prayformh370 #Pray4mh370 sebagai sokongan dan harapan agar semua penumpang dan anak kapal selamat.

Baca Juga : Punca Kehilangan Pesawat MH370 Milik MAS

Selain itu, Fariq di khabarkan berasal dari Kelantan berusia 27 tahun.


Hot Topic : Senarai Nama Penuh Penumpang MAS MH370 Yang Hilang

Quote:
no word..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :
Gambar Wajah Sebenar Fariq Abdul Hamid, Pembantu Juruterbang MH370 MAS Gambar Wajah Sebenar Fariq Abdul Hamid, Pembantu Juruterbang MH370 MAS Reviewed by OH Buletin on 3:58 PM Rating: 5

2 comments:

  1. tolongla jgn di tambah duka nestapa yg sedang di tanggung keluarga mereka ini. sosial life mereka itu hak mereka. tidak baik mengaibkan orang kerana nanti org pula mengaibkan kita. gipun ini salah dalam agama kita. kita satu dunia sedang bersedih org kita pula sibuk mengcungkil aib org ...betul ke itu dlm kokpit ?? sahih ke ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni just gambar je..xde kene mngena dgn kokpit pun..

      Delete

Powered by Blogger.