Spekulasi Salah! Pesawat MAS Tidak Mendarat Di Naning China

Spekulasi Salah! Pesawat MAS Tidak Mendarat Di Naning China | Spekulasi orang ramai yang mendakwa pesawat MAS MH370 yang mendarat di Naning China Selata adalah tidak benar. Ini berikutan Agensi Penerbangan China menafikan pekara ini berikutan tiada tanda pesawat MAS MH370 muncul di radar mereka.

pesawat mas hilang, pesawat MAS dijumpai di vietnam, pesawat mas hilang di vietnam, boeing 777 MAS hilang di china, gamabr pesawat yang hilang di vietnam

Pesawat MAS MH370 dikatakan hilang di kawasan Vietnam dan sehingga kini masih belum dalam dikesan.

Pesawat Boeing 777 adalah pesawat canggih yang digunakan MAS sejak tahun 2000. Pesawat berkenaan dilengkapi dengan auto pilot. MAS mula beroperasi semenjak tahun 1937.

MAS meminta semua pihak bersabar dan hentikan sebarang spekulasi mengenai pesawat MAS MH370.

Di Twitter juga hangat membualkan kes kehilangan pesawat MAS terbabit. Hashtag #MH370 dan #PrayforMH370 juga terus menjadi trending serta merta. Ramai yang berharap agar semua penumpang dan anak-anak kapal pesawat berkenaan selamat mendarat.


Quote:
no word..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :
Spekulasi Salah! Pesawat MAS Tidak Mendarat Di Naning China Spekulasi Salah! Pesawat MAS Tidak Mendarat Di Naning China Reviewed by OH Buletin on 12:33 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.