Tasha Shilla Padam Gambar Kekasihnya Di Instagram

Tasha Shilla Padam Gambar Kekasihnya Di Instagram | Pelakon, Tasha Shilla secara tidak langsung mengejutkan para peminat kerana telah memadan kesemua gambar romantik bersama kekasihnya, Hans.

gambar tasha shilla dan hans, tasha shilla delete gambar boyfriend, tasha shilla single, gambar tasha shilla, tasha shilla seksi, gambar seksi tasha shilla, tasha shilla dan bf, gambar boyfriend tasha shilla, gambar kekasih tasha shilla, tasha shilla dan hans

Tindakan tersebut justeru menimbulkan spekulasi bahawa Tasha Shilla sudah kembali single dan hubungannya dengan Hans berakhir.

Namun, menerusi akhbar Harian Metro, Tasha menafikan hubungan cinta dengan Hans sudah berakhir dan memberitahu tindakan memadam kesemua gambar romantik mereka dibuat atas sebab komen-komen negatif yang terlalu banyak dilemparkan peminat.

"Sebelum ini gambar yang kami muat naik banyak menerima komen negatif. Belajar daripada kesilapan itu, kami sepakat berhenti muatnaik gambar berdua sejak minggu lalu."

"Niat kami mahu elak terus dikecam, tak sangka pula timbul cerita kami sudah berpisah. Banyak benda yang perlu ditapis dan mana gambar yang boleh mengundang persepsi dan komen negatif perlu dielakkan."


Quote:
no word..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :
Tasha Shilla Padam Gambar Kekasihnya Di Instagram Tasha Shilla Padam Gambar Kekasihnya Di Instagram Reviewed by OH Buletin on 3:42 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.