Gambar Mawar Abdul Karim Rampas Tudung Jenama Fareeda

Gambar Mawar Abdul Karim Rampas Tudung Jenama Fareeda | Sehingga hari ini, pasangan suami isteri Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim yang baru bernikah tahun lepas sering menjadi perhatian dek kerana kecantikan Mawar dan ketampanan Fizo.
Mawar Abdul Karim, isteri fizo omar, gambar Mawar Abdul Karim, biodata lengkap Mawar Abdul Karim, gambar isteri kepada fizo omar, Mawar Abdul Karim fizo omar, Mawar Abdul Karim rampas tudung fareeda, gambar Mawar Abdul Karim, mawar dan fizo

Namun beberapa hari ini, tumpuan ternyata diberikan lebih kepada Mawar Abdul Karim dan hangat diperkatakan di laman sosial kerana tindakannya merampas tudung-tudung tiruan Fareeda selepas mendapat kerjasama daripada Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Koperasi Dan Kepenggunaan (KPDNKK).

Mawar Abdul Karim, isteri fizo omar, gambar Mawar Abdul Karim, biodata lengkap Mawar Abdul Karim, gambar isteri kepada fizo omar, Mawar Abdul Karim fizo omar, Mawar Abdul Karim rampas tudung fareeda, gambar Mawar Abdul Karim, mawar dan fizo

Namun, wujud segelintir pihak yang tidak berpuas hati kerana mereka berpendapat bahawa produk original keluaran syarikat tersebut agak mahal dan tidak mampu dibeli oleh golongan berpendapatan rendah.

Baca Juga : Komen Mawar Isu Rampas Tudung Fareeda Tiruan

Dibawah, penulis kongsikan sedikit biodata Mawar, isteri tercinta Fizo Omar yang cantik dan jelita.

  • Nama Penuh : Mawar Abdul Karim
  • Umur : 25 tahun
  • Asal : Pulau Pinang
  • Agama : Islam
  • Tempat Menetap : Kuala Lumpur
  • Status : Berkahwin (Fizo Omar)
  • Pekerjaan : Model dan Pengurus Pemasaran jenama Tudung FAREEDA


Quote:
no word..
Gambar Mawar Abdul Karim Rampas Tudung Jenama Fareeda Gambar Mawar Abdul Karim Rampas Tudung Jenama Fareeda Reviewed by OH Buletin on 8:02 AM Rating: 5

2 comments:

  1. Memanglah, tudungnya ada yang berharga RM 465.00 sehelai, tak tahulah betul atau tidak, kenapa mahal sangat, cuba jual RM 4 ke 6 ringgit sehelai, orang pun ramai nak beli. Ingat, berniaga sambil bersedekah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jadi setan. Tamak. Dia buat rege mahal, dia rampas org punya mcm la dia tu branded giler and pattern copy right. Angkuh. Kesian anak-anak fizo dah dpt role model begini yg mmg tak leh ubah.

      Delete

Powered by Blogger.