ND Lala Mengaku Salah Biar Shila Amzah Pakai Skirt Pendek Bertudung

ND Lala Mengaku Salah Biar Shila Amzah Pakai Skirt Pendek Bertudung | Susulan isu Shila Amzah pakai skirt pendek namun bertudung di satu konsert nyanyian di China beberapa minggu lalu, ND Lala bapa kepada Shila tampil memberi kenyataan kepada media.

shila amzah pakai skirt pendek, isu pakai skirt pendek shila amzah, shila amzah, skirt pendek shila amzah, nd lala mengaku salah shila amzah pakai skirt pendek bertudung, shila amzah skirt pendek bertudung, shila pakai skirt bertudung

Menurut ND Lala yang ditemui pada sidang akhbar Konsert Love Shila Amzah In Malaysia di Menara KL, beliau memberitahu kekangan masa dan kostum terhad menjadi punca kenapa bekas kekasih Sharnaaz itu terpaksa mengenakan skirt pendek dan legging berwarna kulit.

“Sebenarnya ketika Shila telah diminta oleh lima buat stesen televisyen di sana secara tiba-tiba untuk membuat rakaman dan ia diadakan pukul 1 pagi tanpa kehadiran penonton.

“Memandangkan kekangan waktu untuk pulang ke hotel dan kembali ke studio rakaman dalam tempoh dua jam, saya tidak fikir semua krew yang terlibat boleh menunggu untuk memulakan rakaman itu pada pukul 3 atau 4 pagi.

“Jadi, Shila terpaksa pakai apa yang ada dan ia seperti warna kulit. Sebagai bapa, saya ada di sana dan letak kesalahan itu kepada saya.”

Jelas ND Lala lagi, adalah tidak adil untuk terus menghukum Shila kerana dia hanya dianggap sebagai ikon penyanyi sahaja dan bukannya ikon muslimah. Setiap manusia memang tidak terlepas untuk melakukan kesilapan.

“Mesej dari saya biarlah Shila dianggap sebagai ikon penyanyi sahaja dan bukannya ikon muslimah. Cuma sebagai bapa, saya sentiasa berharap agar Shila akan sentiasa memperbaiki kehidupan dari hari ke hari.” -PLBAGAIMACAM.BLOGSPOT
ND Lala Mengaku Salah Biar Shila Amzah Pakai Skirt Pendek Bertudung ND Lala Mengaku Salah Biar Shila Amzah Pakai Skirt Pendek Bertudung Reviewed by OH Buletin on 7:56 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.