Inilah Dia Wajah Suspek Pukul Komando Di Sungai Timun

Inilah Dia Wajah Suspek Pukul Komando Yang Digari & Dilemaskan | Polis Melaka masih menjalankan siasatan berhubung kejadian seorang anggota komando ditemui dengan tangan kanan bergari pada kaki kiri dan hampir lemas dalam Sungai Timun, Negeri Sembilan, semalam.

Komando Yang Dipukul, Digari & Hampir Dilemaskan Di Sg. Timun
Ketua Polis Daerah Melaka Tengah Asisten Komisioner Shaikh Abdul Adzis Shaikh Abdullah berkata polis telah menerima laporan berhubung kejadian itu tetapi enggan mengulas lanjut kerana tidak mahu mengganggu siasatan.

Wajah Mangsa Ketika Mendapatkan Rawatan di Hospital
Pada masa sama, Shaikh Abdul Adzis meminta kerjasama mana-mana pihak yang mempunyai maklumat mengenai kejadian itu supaya tampil membantu polis.

Akhbar hari ini melaporkan anggota komando berpangkat koperal dari Rejimen 11 Gerak Khas Kem Sungai Udang di sini ditemui dalam sungai itu dalam keadaan tangan kanan bergari pada kaki kiri serta mukanya mengalami kecederaan teruk.

Mangsa dilaporkan ditemui penduduk kampung dalam sungai itu dan berjaya diselamatkan mereka yang kemudian menghubungi polis.

Hot! : Punca Cubaan Bunuh Komando Sungai Udang Dikenalpasti?

Menurut sumber, dibawah adalah wajah dalang yang terlibat dalam memukul Komando di sungai Timun semalam.


Wajah Suspek Cubaan Bunuh Komando Sg. UdangInilah Dia Wajah Suspek Pukul Komando Di Sungai Timun Inilah Dia Wajah Suspek Pukul Komando Di Sungai Timun Reviewed by OH Buletin on 10:17 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.