Ini Jawapan Aidil Zafuan Setelah Bayar RM68K

Ini Jawapan Aidil Zafuan Isu Bayar Nafkah RM68,000 Kepada Rita | Hari ini mahkamah telah mengarahkan pemain bola sepak kebangsaan dan juga JDT iaitu Aidil Zafuan untuk membayar sebanyak RM68,530 kepada bekas isterinya.

aidil zafuan, aidil zafuan jawapan, aidil zafuan diarah bayar rm68k,aidil zafuan dan bekas isteri, isu bayar nafkah rm68000, aidil zafuan dibayar, rita rudaini, gambar aidil zafuan, gambar aidil zafuan dan kekasih

Jumlah ini termasuk nafkah tertunggak dan juga segala kos guaman Rita Rudaini sepanjang tempoh perbicaraan berlangsung.

Respon yang diberikan oleh Aidil Zafuan amta mengejutkan ramai setelah beliau menerima keputusan tersebut dengan amat positif dan hati yang terbuka.

Bagi Aidil, ianya merupakan rezeki kepada bekas isterinya itu.

"Saya terima dengan hati terbuka dan saya berpuas hati dengan keputusan hakim. Saya bukan membantah untuk tuntutan dikemukakan, tetapi membantah jumlah yang dikemukakan sebelum ini."

Mahkamah memberikan tempoh 45 hari  bermula semalam kepada Aidil untuk menjelaskan bayaran nafkah serta kos guaman tersebut.

Rita sebelum ini memfailkan tuntutan mutaah RM300,000 daripada Aidil, pada 7 Julai 2014 mengikut Seksyen 58 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam (Negeri Selangor) 2003.

Aidil sebelum ini hanya membantah jumlah mutaah yang berjumlah RM300,000 yang dituntut oleh Rita.

Aidil sebelum ini hanya membantah jumlah mutaah yang berjumlah RM300,000 yang dituntut oleh Rita.

Walaubagaimanapun, pada Oktober tahun lalu, pihak mahkamah memutuskan Aidil hanya perlu membayar RM30,000 tuntutan mutaah terbabit.
Ini Jawapan Aidil Zafuan Setelah Bayar RM68K Ini Jawapan Aidil Zafuan Setelah Bayar RM68K Reviewed by OH Buletin on 11:23 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.