Mira Filzah Pegang Objek "Barang" Lelaki ?

Mira Filzah Pegang Objek "Barang" Lelaki? | Pelakon Mira Filzah tidak melihat popularitinya punca utama dia menjadi sasaran apabila tindakan individu tidak bertanggungjawab yang mengedit gambarnya menjadi bahan "ringan-ringan" baru-baru ini.

gambar mira filzah, mira filzah pegang objek kemaluan, kenyataan mira filzah isu pegang batang, gambar mira filzah pegang batang, mira filzah porn, mira, gambar mira filzah

Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Badioezaman, 23, sebaliknya berkata, ia berkemungkinan kerana niat tidak baik pihak tertentu yang sengaja ingin menjatuhkan maruahnya sebagai seorang wanita bertudung.

"Saya tidak rasa populariti saya sebagai pelakon ada kena mengena dengan perbuatan ini tetapi ia lebih kepada niat tidak baik pihak berkenaan yang saya sendiri tidak tahu siapa atau apa tujuannya.

"Bagaimanapun saya lega kerana peminat dan masyarakat tidak terpedaya dengan gambar tersebut kerana jelas ia telah di edit," katanya kepada mStar Online.

gambar mira filzah, mira filzah pegang objek kemaluan, kenyataan mira filzah isu pegang batang, gambar mira filzah pegang batang, mira filzah porn, mira, gambar mira filzah
Gambar Mira Filzah Yang Pernah Viral Satu Masa Dulu
Terdahulu, gambar Mira yang memegang objek replika barang lelaki tersebar meluas di media sosial sehingga memaksa pelakon itu tampil membuat penjelasan di Instagram.

Dalam pada itu, Mira berkata, gambar berkenaan diambil ketika dia sedang memegang makanan yang ditaja bersempena sambutan hari jadinya yang diadakan oleh kelab peminatnya.

"Sebab itu saya tidak risau jika ada peminat percaya dengan gambar berkenaan kerana saya ramai saksi sebab majlis hari jadi saya dianjurkan oleh mereka," jelasnya. -MSTAR
Mira Filzah Pegang Objek "Barang" Lelaki ? Mira Filzah Pegang Objek "Barang" Lelaki ? Reviewed by OH Buletin on 5:29 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.