Adik Ditetak, Kakak Disamun Dan Dirogol Di Rumah Sendiri

Adik Ditetak, Kakak Disamun & Dirogol Di Rumah Sendiri | Seorang wanita berusia 26 tahun dirogol dan disamun di rumahnya ketika sedang bersiap untuk keluar bekerja, lapor Bernama.

wanita dirogol, gambar dirogol

Dalam kejadian pada jam 9 pagi di rumah mangsa di Jalan Gasing pada Jumaat lalu, mangsa didatangi oleh sekumpulan lelaki yang menaiki kereta jenis Perodua Myvi.

Tiga daripada lima suspek bersenjatakan parang dan memakai topeng menghampiri mangsa dan memasuki rumahnya. Sementara dua lagi suspek menunggu di dalam kereta.

Salah seorang suspek telah menarik mangsa ke dalam bilik untuk merogol mangsa, manakala dua suspek lagi bertindak mengambil barang berharga.

Lapor The Star pula, adik lelaki mangsa turut menjadi mangsa apabila tangannya telah ditetak dengan parang.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Datuk Mohd Adnan Abdullah mengesahkan kejadian itu dan pasukan tindakan khas telah ditubuhkan bagi mengesan ketiga-tiga suspek.

"Kami telah dapatkan rakaman kamera litar tertutup dari jiran mereka untuk membantu siasatan kes samun dan rogol," katanya dalam sidang media di Ibu Pejabat Polis Selangor, semalam
Adik Ditetak, Kakak Disamun Dan Dirogol Di Rumah Sendiri Adik Ditetak, Kakak Disamun Dan Dirogol Di Rumah Sendiri Reviewed by OH Buletin on 9:07 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.