Amyra Rosli Dan Ruhainies Dihencap Peminat Kerana Warnakan Rambut

Amyra Rosli Dan Ruhainies Dihencap Peminat Kerana Warnakan Rambut | Elok-elok lahir dengan rambut warna hitam, ditukar warna rambut merah.. Walaupun dah lama artis-artis kat Malaysia ni warnakan rambut, tapi peminat masih lagi tak suka tengok artis-artis kesayangan dorang warnakan rambut..


Banyak tak silap Miss A artis wanita yang suka warnakan rambut dorang dengan warna merah.. Antaranya dua pelakon wanita ini yang dikecam sebab warnakan rambut merah, iaitu Amyra Rosli dan Ruhainies..

Menerusi akaun Instagram milik Amyra, dia telah kongsikan gambar bersama Ruhainies sewaktu berada di sebuah majlis pelancaran sebuah produk kecantikan.. Niat nak kongsi gambar bersama Ruhainies dah dikritik netizen..


Salah seorang dari netizen sifatkan dua artis yang warnakan rambut ni adalah bakal ahli neraka..Pergh! Pedih betul kata-kata netizen pada Amyra dan Ruhainies, tak pasal-pasal dah dapat gelaran ahli neraka..

Kalau hidayah nak pakai tudung tu tak sampai lagi, tak payah la nak ubah ciptaan yang dah tuhan bagi.. Elok-elok dah lahir rambut warna hitam nak ditukar warna merah.. Rambut hitam yang dah dikurniakan tuhan tu tak cukup cantik lagi ke?

Artis ni rasa diri tu lebih hebat dari tuhan, sampai nak mengubah ciptaan tuhan dengan warnakan rambut.. Kalau mati nanti rambut tu kena botakkan tau, bukan boleh nak warnakan rambut dengan warna hitam. - SIAKAP KELI
Amyra Rosli Dan Ruhainies Dihencap Peminat Kerana Warnakan Rambut Amyra Rosli Dan Ruhainies Dihencap Peminat Kerana Warnakan Rambut Reviewed by OH Buletin on 11:42 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.