Lelaki Dipukul Wanita Dalam Bas Gara Tunjuk "Adik"

Lelaki Dipukul Wanita Dalam Bas Gara Tunjuk "Adik" | Tindakan seorang lelaki melakukan serangan nakal di dalam sebuah bas yang sesak mengundang padah selepas dia dipukul, ditampar malah di tendang oleh beberapa wanita yang turut berada di dalam bas itu.

gambar lelaki tunjuk kemaluan, lelaki turki tunjuk batang, gambar aneh, gambar kelakar, gambar pelik

Insiden berlaku di dalam bas yang sedang bergerak di wilayah Kocaeli barat Turki selepas seorang lelaki menunjukkan bebirdnya di hadapan seorang wanita yang berdiri berhampirannya.

Rakaman CCTV menunjukkan mangsa memukul lelaki itu secara berulang kali sebelum penumpang wanita lain turut bersama-sama memukul serta menendang suspek.

Ketika dia dipukul oleh beberapa wanita, lelaki itu cuba untuk melarikan diri sebaik pintu bas dibuka dihadapan balai polis Basiskele namun berjaya dihalang oleh beberapa penumpang lain sebelum ditahan polis.

Memetik Metro.uk, saksi berkata, apabila seorang wanita sedar lelaki itu menunjukkan "adiknya" itu, dia menjerit dan bertindak memukul lelaki itu sebelum diikuti oleh beberapa wanita lain.

Lelaki itu kini ditahan dan siasatan berhubung insiden sedang dijalankan. -SINAR HARIAN
Lelaki Dipukul Wanita Dalam Bas Gara Tunjuk "Adik" Lelaki Dipukul Wanita Dalam Bas Gara Tunjuk "Adik" Reviewed by OH Buletin on 1:37 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.