Neelofa Bidas Hencapan Netizen, Dituduh Pakai Baju Nampak Bra Pink

Neelofa Bidas Hencapan Netizen, Dituduh Pakai Baju Nampak Bra Pink | Nama Neelofa sudah tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air dengan gaya yg sangat menawan dan cantik. Selaku sebagai selebriti dan ahli perniagaan pasti dia akan sentiasa tampilkan gaya dan fesyen terkini bagi memastikan menyerlahkan lagi dirinya.

gambar neelofa nampak bra, bra pink neelofa, neelofa

Seperti yang dilaporkan oleh blog Beautifulnara, netizen menegur pemakaian artis kegemaran mereka itu yang didakwa terlalu jarang sehingga menampakkan baju dalam.

gambar neelofa nampak bra, bra pink neelofa, neelofa
Sebahagian komen yang diterima Neelofa di Instagramnya
Foto yang diambil ketika berada di Istanbul ini menjadi perdebatan pengikut di Instagram Neelofa. Pelbagai pendapat diberikan, tak kurang juga ada yang cuba menjadi ‘Detective Conan’ dengan mengeluarkan beberapa teori.

Neelofa menerusi post terbaru di Instagramnya tampil memberi komen berhubung perkara ini.

Nak tirulah macam wak doyok cakap “aku yang pakai kau yang panas/kecoh”
kalau dah pakai 2 lapis inner pun kata jarang jugak, rasanya kak lofa tak mampu nak pakai 10 lapis inner kot.
p/s: cuaca di istanbul ni agak sejuk so memang kena pakai atleast 2 lapis kalau tak kulit kering yea sayangku ??

Neelofa Bidas Hencapan Netizen, Dituduh Pakai Baju Nampak Bra Pink Neelofa Bidas Hencapan Netizen, Dituduh Pakai Baju Nampak Bra Pink Reviewed by OH Buletin on 10:03 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.