Jijik! Wanita Ini Dirakam CCTV Kencing Dalam Lift Penuh Selamber

Jijik! Wanita Ini Dirakam CCTV Kencing Dalam Lift Penuh Selamber | Tindakan tidak senonoh seorang wanita membuang air kecil dalam lif memakan dirinya sendiri apabila kamera litar tertutup (CCTV) yang merakam perbuatannya itu tersebar di media sosial.

gambar aneh, gambar wanita kencing dalam lift, wanita kencing dalam lift, video wanita kencing dalam lift, wanita

Memetik laporan portal antarabangsa, Shanghaiist.com, wanita itu kini bukan sahaja menerima kecaman netizen, malah pihak berkuasa turut menggunakan rakaman CCTV untuk mengesan wanita itu dan juga rakannya yang turut berada dalam lif berkenaan.

Memetik laporan sama, ‎wanita itu dikatakan masuk ke dalam lif yang kosong bersama rakan lelakinya dan terus duduk mencangkung membuang air di lantai lif sementara rakannya menunggu di hadapannya.

Sesudah menyelesaikan 'urusannya', lelaki dan wanita tersebut keluar secara tergesa-gesa dari lif.

Insiden tersebut yang mengambil tempat ‎di sebuah pusat beli-belah di bandar besar itu telah mengundang kemarahan orang ramai yang terus menerus menggesa pihak berkuasa mengesan dan mengenakan tindakan undang-undang ke atas pasangan tersebut. - SINAR HARIAN


Jijik! Wanita Ini Dirakam CCTV Kencing Dalam Lift Penuh Selamber Jijik! Wanita Ini Dirakam CCTV Kencing Dalam Lift Penuh Selamber Reviewed by OH Buletin on 11:07 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.