Hafiz Mahamad Jadi Trending, Layan Kekasih Hati Bak Princess

Hafiz Mahamad Jadi Trending, Layan Kekasih Hati Bak Princess | Setiap wanita pastinya mahu dilayan bak puteri oleh insan tersayang masing-masing.


Dan layanan yang diterima Instagrammer terkenal, Syafiqah Aina sempena menyambut sambutan ulang tahun kelahiran ke-22 nya baru-baru ini menjadi viral gara-gara manisnya kejutan yang dibuat oleh kekasihnya, yang juga bintang Instagram popular, Hafiz Mahamad.


A video posted by HafizMahamad (@hafizmahamad) on

Kata-kata ucapan romantis yang ditujukan Hafiz kepada Syafiqah menyebabkan ramai wanita cair dan berharap mereka juga sebertuah Syafiqah dalam menemui Mr. Right masing-masing.


Apa tidaknya, demi menghargai pengorbanan teman wanita yang sentiasa ada bersamanya ketika susah dan senang, Hafiz telah menyewa sebuah limosin putih dan membawa kekasihnya itu menikmati makan malam nan romantik di Restoran Berputar Atmosphere 360, Menara Kuala Lumpur yang sememangnya menawarkan pemandangan menarik di sekitar ibu kota ini.


Tahap ‘kemanisan’ Hafiz dalam melayani dan menyambut birthday Syafiqah telah membuatkan dirinya menjadi trending di Instagram dan juga laman makro Twitter.

Malah ramai gadis di luar sana mula berangan-angan untuk mendapatkan ‘Hafiz Mahamad’ mereka sendiri selain menjadikan hubungan Hafiz dan Syafiqah sebagai ‘relationship goal’ mereka.

Namun, yang tak sedapnya, dalam sibuk-sibuk melayani ‘kemanisan’ itu, ada seorang pengguna Twitter, yang menggunakan tweethandle, @annazrulan cuba memanaskan keadaan dengan mengkritik selebriti Hafiz Hamidun yang tidak ada kena mengena langsung dalam ‘drama romantis’ yang dicipta Hafiz Mahamad itu.


Kesian kat Hafiz Hamidun, tak pasal-pasal dirinya dikutuk sedangkan dia tiada pun cari pasal dengan lelaki tu dulu.

Mungkin ini lah harga yang perlu dibayar oleh setiap insan yang bergelar selebriti.




Ada sahaja benda orang nak kritik tak tentu hala.

Sebab sebelum ini pun, Hafiz Hamidun pernah juga ‘diperli’ oleh seorang pelakon gara-gara penerbitan buku ‘selfie’ bersama quote motivasi yang dikeluarkannya beberapa bulan sebelum ini.

Harapnya Hafiz Hamidun tak payah ambil pot lah dengan komen orang macam tu. Lagi dilayan lagi sakit hati nanti.

Hafiz Mahamad Jadi Trending, Layan Kekasih Hati Bak Princess Hafiz Mahamad Jadi Trending, Layan Kekasih Hati Bak Princess Reviewed by OH Buletin on 4:51 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.