Isteri Tolak Lakukan Hubungan Kelamin Sebab Terlanjur Dengan Suami Orang

Isteri Tolak Lakukan Hubungan Kelamin Sebab Terlanjur Dengan Suami Orang | Rasa curiga seorang suami selepas permintaan melakukan hubungan kelamin ditolak isteri, membongkar rahsia perbuatan jijik wanita terbabit yang dikatakan menjalinkan hubungan intim dengan kekasih gelap yang juga majikannya di sebuah rumah sewa di Kampung Petagas, di sini, sejak tujuh bulan lalu.


Difahamkan, kejadian berlaku kira-kira jam 11.30 malam ketika suami wanita itu dikatakan ingin melakukan hubungan kelamin, tetapi ditolak isteri kononnya kepenatan kerana bekerja.

Tidak lama kemudian, telefon bimbit isteri berdering singkat diikuti bunyi SMS, menyebabkan suami wanita itu mengambil telefon dan terkejut apabila melihat SMS tertera perkataan sayang dihantar seorang lelaki.

Lelaki terbabit kemudian meminta penjelasan isteri berkaitan lelaki yang menghantar SMS itu, tetapi tidak diendahkan wanita itu sebelum pujukan suami menyebabkan wanita mengakui menjalinkan hubungan dengan majikan, katanya.

Lelaki terbabit yang terkejut dengan pengakuan isterinya kemudian memanggil individu berkaitan yang juga seorang India Muslim bagi mendapatkan penjelasan.

Menurutnya, lelaki itu mengaku melakukan hubungan s3ks dengan wanita itu sejak tujuh bulan lalu dan ia diiktiraf wanita terbabit.

Wanita itu turut mengaku kerap mengadakan hubungan s3ks dengan lelaki terbabit dua kali sehari pada waktu tengah hari di rumah sewa lelaki berkenaan yang terletak berhampiran tempat kerja wanita berkenaan, katanya.

Suami wanita itu kemudian memanggil imam di kampung berkenaan, Imam Norisham purah yang juga Penguat Kuasa Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Sabah (JHEAINS) yang kemudian membawa pasangan terbabit ke Balai Polis Putatan.

Norisham berkata, siasatan mendapati wanita itu bekerja di sebuah kedai runcit milik lelaki terbabit di Kampung Petagas sejak Mac lalu dan sejak itu mereka melakukan hubungan s3ks di rumah sewa lelaki berkenaan.

Kedua-dua mereka kemudian dibawa ke Balai Polis Putatan untuk diambil keterangan sebelum dibebaskan dengan ikat jamin.

Pasangan itu ditahan mengikut Seksyen 80, Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Negeri Sabah kerana melakukan persetubuhan haram, katanya.

Difahamkan, suami wanita terbabit dijangka menceraikan isterinya berikutan kecewa dengan kejadian itu.

Isteri Tolak Lakukan Hubungan Kelamin Sebab Terlanjur Dengan Suami Orang Isteri Tolak Lakukan Hubungan Kelamin Sebab Terlanjur Dengan Suami Orang Reviewed by OH Buletin on 6:34 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.