Kejam! Kanak-Kanak Perempuan Dirogol Dan Jantung Ditarik Keluar

Kejam! Kanak-Kanak Perempuan Dirogol & Jantung Ditarik Keluar | Malang nasib seorang kanak-kanak perempuan dirogol dan ditarik keluar jantungnya dalam kejadian Rabu lalu.


Lapor Daily Mail, Raiana Aparecida Candida, 10, yang dilaporkan hilang pada Rabu lalu, ditemui mati dan ditanam dalam sebuah ladang di Rio de Janeiro.

Suspek, Jairo Lopes, 42, ditemui oleh penduduk kampung bersembunyi tidak jauh dari lokasi kejadian. Suspek dibelasah kira-kira 500 penduduk tempatan.


Ekoran itu, pihak polis terpaksa menggunakan khidmat helikopter untuk mengeluarkan suspek dari kawasan tersebut.

Dalam siasatan awal, detektif mendakwa suspek telah menculik mangsa untuk meminta wang tebusan. Tetapi, berdasarkan penemuan tatu ahli kumpulan sihir di perut suspek, kemungkinan mangsa dibunuh untuk upacara sihir.


Mangsa tinggal dan dibesarkan oleh neneknya selepas ibunya meninggal akibat 8 bulan lalu.

Menurut ibu saudara mangsa, suspek telah datang ke rumah mereka seminggu sebelum Raiana dilaporkan hilang. Suspek datang dan memperkenalkan dirinya sebagai Roberto dan mahu berjumpa dengan ayah Raiana untuk mencari kerja.

Datuk mangsa memaklumkan bahawa anak lelakinya itu tiada di rumah. Lalu suspek singgah sebentar dan berbual dengannya sambil menghisap rokok dan menjelaskan bahawa dia mahu mencari kerja.

Kejam! Kanak-Kanak Perempuan Dirogol Dan Jantung Ditarik Keluar Kejam! Kanak-Kanak Perempuan Dirogol Dan Jantung Ditarik Keluar Reviewed by OH Buletin on 8:39 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.