Kronologi Dan Punca Kemaluan Gadis Disumbat Kayu Hingga Rahim Hancur

Kronologi Dan Punca Kemaluan Gadis Disumbat Kayu Hingga Rahim Hancur | Bunga, 15 tahun gadis malang yang hampir sama nasib dengan Enno,menjadi mangsa kekerasan seksual yang dilakukan oleh 4 lelaki bukan hanya di rogol bahkan kemaluannya turut di sumbat dengan sebatang kayu.


Akibat dari perkara itu bunga terpaksa di rawat di hospital dengan luka kemaluan koyak,rahim rosak dan mengalami pendarahan hingga harus membuat pembedahan.

Antara pelaku adalah
N:17 Tahun (bekas kekasih bunga)
RT:21 Tahun
RS:17 Tahun
0:20 Tahun

Kejadian yang berlaku pada 01.06.2016 turut menjadi liputan media tempatan.Bagaimanapun kronologinya di ceritakan oleh bunga sendiri tentang kejadian malang yang menimpanya sewaktu balik daripada masjid.

[Artikel Berkaitan : Sumbat Kayu Dikemaluan Bekas Kekasih Hingga Rahim Hancur ]

Menurut bunga,saat itu dia baru balik dari masjid dan bertemu dengan N(bekas kekasih) ,dan N mengajak bunga untuk bersembang.Lalu N menutup mulut bunga bersama tiga rakannya dengan tiba tiba

“Seingat saya mereka menutup mulut lalu menyekap saya”,kata bunga mengingat kejadian itu semula.

Lalu ke 4 lelaki itu merogolnya dengan bergilir gilir,bunga juga menceritakan bahwa kemaluannya terasa seperti di tusuk tusuk dengan sepotong kayu beberapa kali,sakitnya hanya Allah yang tahu,selepas itu dia tidak sedarkan diri.

“Ketika saya sedar,saya sudah tidak memakai busana,dan N Bersama rakan rakannya sudah tidak ada”.kata bunga.

Bunga kemudian balik kerumah,dan mengadukan perkara itu kepada orang tuanya,ia kemudian di bawa ke klinik kesihatan namun di dirujuk ke hospital Mongisidi Manado karena kecideraan yang terlalu serius.

Setelah ayah bunga membuat aduan polis pada jumaat 03.06.2016 , 4 pelaku terus di tangkap tanpa perlawanan.

Pelaku N setelah di tangkap mengaku melakukan perbuatan itu karena cemburu terhadap mangsa yang sudah memiliki kekasih lain.

“Saya tidak ingin melihat wanita yang pernah saya cintai jatuh kepada lelaki lain,saya juga terinspirasi dari kejadian eno yang saya lihat di tv”,katanya di kepolisian manado.

Menurut ketua polis Manado AKBP Suprayitno mengatakan sebelumnya 5 orang telah ditahan,,namun dari hasil pemeriksaan hanya tiga orang yang melakukan kekejaman itu,yang dua lagi hanya melihat ,katanya.

Kronologi Dan Punca Kemaluan Gadis Disumbat Kayu Hingga Rahim Hancur Kronologi Dan Punca Kemaluan Gadis Disumbat Kayu Hingga Rahim Hancur Reviewed by OH Buletin on 1:42 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.