Lelaki Ini Meludah Surat Saman JPJ Dan Berikan Pada Petugas Kaunter..

Lelaki Ini Meludah Surat Saman JPJ Dan Berikan Pada Petugas Kaunter.. | Kurang ajar dan tersangat melampau, ada ka patut seorang pelanggan ni datang nak bayar saman kat pihak JPJ siap ludah lagi dekat duit yang nak dibuat bayar saman tu. Eshhh bodoh la apa takde self-manner langsung.


Professional la sikit, nak marah pasal kena saman pun agak-agak la jangan pasal orang lain tapi tempiasnya orang lain pulak yang dapat. Jangan kerana nyamuk kelambu pulak dibakar. Dorang kat kaunter tu cuma buat kerja dorang je.

Kalau ia pun stress dengan kos sara hidup yang meningkat dan membebankan sekarang ni dan pihak berkuasa pulak tengah giat buat ops warta, jangan la sampai orang lain jadi mangsa. Dorang pun ada juga hati dan perasaan, respect la sama.


Eshhhhh rasa macam nak je ludah balik dekat si pelaku ni, takde adab langsung. Kalau macam ni la punya perangai memang padan muka kena saman. Baru ada otak sikit. Ini apa yang diluahkan oleh mangsa keadaan lepas dia terima wang bersama air liur ludahan si pelanggan tersebut.

Lelaki Ini Meludah Surat Saman JPJ Dan Berikan Pada Petugas Kaunter.. Lelaki Ini Meludah Surat Saman JPJ Dan Berikan Pada Petugas Kaunter.. Reviewed by OH Buletin on 3:53 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.