Neelofa Dihencap Netizen Gara2 Muat Naik Video Berubat Dengan Ust. Haron Din

Neelofa Dihencap Netizen Gara2 Muat Naik Video Berubat Dengan Ust. Haron Din | Beberapa hari lepas, Neelofa ada memuat naik video dimana beliau berubat dengan pengamal perubatan Islam terkenal Datuk Dr Haron Din.


Di dalam video berkenaan, ia menunjukkan bagaimana proses ruqyah dilakukan dimana Haron Din meletakkan tangannya dibahagian belakang baju Neelofa sambil membaca ayat-ayat suci Al –Quran.

Namun, video tersebut mencetuskan sedikit perbalahan dikalangan pengikutnya di Instagram. Ada pihak yang mengatakan perkara itu seakan menimbulkan fitnah dan tidak harus dimuat naik ke media sosial.

Neelofa dalam komennya di instagram:

Syukur ya Allah syukur ya rabb di atas silaturahim yang Engkau kurniakan kepada kami dgn keluarga Ustaz Harun Din yg sentiasa menasihati, membimbing dan menegur kami sekeluarga.
Semoga Allah swt panjangkan usia Ustaz Harun Din dan berikan kesihatan yang walafiat. ❤️Neelofa Dihencap Netizen Gara2 Muat Naik Video Berubat Dengan Ust. Haron Din Neelofa Dihencap Netizen Gara2 Muat Naik Video Berubat Dengan Ust. Haron Din Reviewed by OH Buletin on 8:10 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.