Nora Danish Bakal Nikah Aidilfitri Ini

Nora Danish Nikah Aidilfitri Ini | Hari yang dinantikan semakin hampir dan kini nampaknya Nora Danish hanya menanti hari pernikahan bersama Nedim Nazri kunjung tiba. Namun bagi Nora yang sudah 7 tahun hidup bersendirian, dia memilih majlis seringkas mungkin.

majlis nikah nora danish, nora danish dan nedim

“Selepas raya, saya mungkin akan berkahwin, tetapi belum pasti kerana masih tidak ada tarikh muktamad. Apa yang pasti saya mahu berkahwin dalam tahun ini kerana usia pun dah 34 tahun. Saya hanya akan bernikah dan tidak akan mengadakan sebarang resepsi”.

“Majlis kecil-kecilan sahaja dan tidak akan ada sidang akhbar seperti selebriti lain sebab segan sudah tua dan ini perkahwinan kedua,” jelasnya seperti yang dipetik daripada Kosmo! Online.

Apa pun, semoga segala persiapan majlis pernikahan pasangan ini nanti berjalan dengan lancar selain dipermudahkan segala urusan. Selain lokasi bulan madu, pastinya peminat juga ternantikan cahaya mata pasangan yang secocok bersama ini.


Nora Danish Bakal Nikah Aidilfitri Ini Nora Danish Bakal Nikah Aidilfitri Ini Reviewed by OH Buletin on 12:33 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.