Suami Ikat Isteri Depan Khalayak Ramai Sebab Kantoi Khalwat Dengan Lelaki Lain

Suami Ikat Isteri Depan Khalayak Ramai Sebab Kantoi Khalwat Dengan Lelaki Lain | Kemarahan seorang suami yang telah menangkap basah isterinya dengan lelaki lain nekad mengikat keduanya dan memukulinya di depan orang ramai.


Kejadian yang berlaku di india itu turut menjadi perdebatan atas tersebarnya video berkenan adakah wanita itu patut di hukum sedemikian atas perbuatannya.

Beberapa natizen menyekong atas tindakan lelaki tersebut untuk pengajaran pada orang lain, sekaligus membela kehormatannya yang telah di cemari lelaki lain.

Selain itu beberapa pendapat juga mengutarakan bukan hanya masalah rumah tangga seharusnya di lakukan seperti itu, masalah kekasih yang selingkuh juga harus mendapat hukuman yang sama tidak kira sama ada lelaki atau perempuan.

Tidak dijelaskan adakah pihak polis menyiasat tersebarnya video tersebut,menurut logat tutur bahasa kejadian berlaku di India bahagian Bihar.

Srivastava mendesak siapa saja yang kenal dengan pasangan itu untuk segera memberitahu. Sehingga ia bisa mengajukan tuntutan.

Suami Ikat Isteri Depan Khalayak Ramai Sebab Kantoi Khalwat Dengan Lelaki Lain Suami Ikat Isteri Depan Khalayak Ramai Sebab Kantoi Khalwat Dengan Lelaki Lain Reviewed by OH Buletin on 12:07 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.