4 Gambar Bayi Dalam Kandungan Maut Dalam Kemalangan

4 Gambar Bayi Dalam Kandungan Maut Dalam Kemalangan | Sebuah kemalangan yang melibatkan kereta Perodua Viva dengan kereta Satria yang berlaku di Selekoh Kg Pahang Sungai Soi berhampiran masjid.

Mangsa yang menaiki kereta Viva adalah Nurain Binti Muzer 30 tahun seeorang staf nurse yang bertugas di wad Mawar 7B HTAA perubatan wanita.


Dimaklumkan mangsa dalam kemalangan mengandung 39 minggu yang hanya tinggal menunggu hari saja untuk bersalin,kemalangan tersebut berlaku pada jam 8:20 ketika mangsa dalam perjalanan untuk datang bekerja shift pagi.


Pagi semalam 24.07.2016 di maklumkan bahawa bayi yang di kandung mangsa telah pun meninggal dunia di dalam kandungan dan mangsa kini di rawat di wad ICU.


Katanya mangsa terpaksa membuat pembedahan memandangkan kedudukan bayi songsang. Menurut orang yang tahu mangsa sebenarnya telah menunggu selama 6 tahun untuk bayi pertamanya.

Dan kini mangsa kehilangan bayinya dan berkemungkinan besar tidak boleh mengandung lagi.4 Gambar Bayi Dalam Kandungan Maut Dalam Kemalangan 4 Gambar Bayi Dalam Kandungan Maut Dalam Kemalangan Reviewed by OH Buletin on 9:24 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.