Mulai Hari Ini Hentikan Memberi Kanak-Kanak Anda Dengan Makanan Segera Hotdog..

Mulai Hari Ini Hentikan Memberi Kanak-Kanak Anda Dengan Makanan Segera Hotdog.. | Doktor di Amerika Syarikat telah dengan tegas menasihatkan keluarga untuk berhenti memberi anak-anak mereka dengan Hotdog untuk dimakan.


Walaupun Hotdog adalah makanan ringan kegemaran bagi kebanyakan rakyat Amerika dan dianggarkan bahawa rakyat Amerika mengambil kira-kira 155 juta Hotdog pada hari kemerdekaan sahaja, yang pada keempat Julai; yang agak banyak.

Penyelidikan telah menunjukkan bahawa kanak-kanak yang menggunakan lebih daripada 12 Hotdog telah mengalami masalah penyakit kira-kira 9 kali lebih mudah dijangkiti leukemia.

Kajian telah kini juga menunjukkan bahawa wanita hamil yang makan Hotdog seminggu mungkin untuk melahirkan kanak-kanak yang akan ketumbuhan tumor otak.

Ia juga berfungsi kedua-dua cara seperti bapa-bapa yang makan Hotdog sebelum impregnating isteri-isteri mereka mungkin Shire seorang kanak-kanak yang menghidap kanser.

Apa yang telah dilihat menyebabkan masalah ini adalah tambahan nitrit dalam Hotdog.

tambahan nitrit dimasukkan untuk Hotdog sebagai cara untuk memerangi botulism tetapi mempunyai implikasi kesihatan yang sangat merugikan orang yang makan Hotdog.

Apabila Hotdog dimasak amina dan nitrat akan bergabung. Walaupun amina yang berlaku secara semulajadi dalam daging, apabila digabungkan dengan nitrat mereka adalah sebatian yang sangat karsinogenik.

Ia adalah dinasihatkan untuk berhenti makan Hotdog sama sekali, tetapi jika anda tidak boleh melakukan ini maka anda secara drastik harus menghadkan pengambilan ini semua snek Amerika.

Mulai Hari Ini Hentikan Memberi Kanak-Kanak Anda Dengan Makanan Segera Hotdog.. Mulai Hari Ini Hentikan Memberi Kanak-Kanak Anda Dengan Makanan Segera Hotdog.. Reviewed by OH Buletin on 4:52 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.