Remaja Bangga Kongsi Gambar Diraba Teman Lelaki

Remaja Bangga Kongsi Gambar Diraba Teman Lelaki | Realiti anak muda zaman sekarang bercinta sanggup mengenepikan halal dan haram dalam perhubungan. Malah kadang-kadang aksi kemesraan yang dipamerkan mengalahkan pasangan yang sudah halal statusnya.


Beberapa keping foto seorang wanita berbaju putih dan kelabu sedang berbaring di atas paha teman lelakinya yang berbaju biru di dalam sebuah kereta tersebar di laman sosial.

Tambah menjijikkan lagi ialah aksi intim yang dilakukan oleh pasangan ini.

Jelas terpapar melalui gambar itu si teman lelaki sedang meraba dada wanita itu sedangkan si perempuan hanya mampu memuncungkan mulut seolah-olah ‘sedap’ dengan perbuatan teman lelakinya itu.

Sungguh memalukan dan sedih dengan tindakan wanita berkenaan kerana merelakan dirinya diperlakukan sedemikian rupa.

Walhal belum tentu dia bakal berkahwin dengan teman lelakinya itu tetapi segala-galanya sudah diserahkan. Inilah jadinya apabila merasakan dunia ini mereka yang punya.

Sudahlah melakukan aksi tidak senonoh, dengan selamba dan tanpa segan silu memuat naik gambar aksinya itu untuk tatapan umum di media sosial. Dasar orang yang tak tahu malu!

Remaja Bangga Kongsi Gambar Diraba Teman Lelaki Remaja Bangga Kongsi Gambar Diraba Teman Lelaki Reviewed by OH Buletin on 7:32 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.