Video Isteri Along Cham Ditangkap Khalwat Dengan Suami Orang

Video Isteri Along Cham Ditangkap Khalwat Dengan Suami Orang | Sebelum ini, kisah rumahtangga Along Cham yang berantakan serta dalam proses penceraian menjadi topik hangat di sosial media. Sementara itu, melalui laporan mStar Online, isteri Along iaitu Zila Seeron, telah ditangkap khalwat bersama kekasih.


Melalui laporan awal Harian Metro, seorang penyanyi yang juga isteri kepada seorang pelakon dan pelawak ditahan disyaki berkhalwat di sebuah apartmen teman lelakinya di Bukit Jalil.

Wanita yang juga penyanyi berusia 28 tahun itu ditangkap berkhalwat oleh Jawi dan ditemui bersembunyi di belakang almari di dalam bilik dan seorang lelaki berusia 30-an yang juga suami orang berada di ruang tamu selepas pintu dipecahkan Jawi.Ketika serbuan, penguatkuasa Jawi meminta pintu rumah dibuka sebelum seorang lelaki membuka pintu dan menutupnya semula. Selepas 30 minit menunggu pintu dibuka dan tiada kerjasama daripada pemilik rumah, pintu terpaksa dipecahkan sebelum pemeriksaan dilakukan.

Video Isteri Along Cham Ditangkap Khalwat Dengan Suami Orang Video Isteri Along Cham Ditangkap Khalwat Dengan Suami Orang Reviewed by OH Buletin on 11:05 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.