Ini Punca Sebenar Fara Fauzana Batal Perkahwinan

Punca Sebenar Fara Fauzana Batal Perkahwinan | Berita terkini punca Farah Fauzana dan Hafiz batal nikah perkahwinan pada 17 September ini. Penyampai radio Hot FM Fafau atau Farah Faufana sebentar tadi telah membuat sidang media bahawa beliau telah membatalkan perkahwinannya atas alasan peribadi atau tidak bersependapat dengan bakal suaminya.


Untuk info, Hafiz berusia 38tahun dan merupakan seorang usahawan manakala Fafau berusia 36 tahun sekarang. Difahamkan, pasangan ini telah berkenalan dalam tempoh dua tahun atas dasar dipekenalkan oleh seorang rakan di Majlis Makan Malam . Pada awal ogos 2016, Farah Fauzana telah mengumumkan bakal menamatkan zaman bujangnya pada 17 September 2016. Namun, pada 4 September beberapa minggu sebelum nikah, beliau mengumumkan terpaksa batalkan hasrat perkahwinan tersebut.

Majlis pernikahan dan resepsi pasangan ini sepatutnya diadakan di Dewan Mustapha Kamal, Neo Damansara pada pukul 9 pagi 17 September 2016. Fara Fauzana pada ketika ini enggan dedahkan sebab sebenar pembatalan pernikahan tersebut atas unsur peribadi. Untuk info, pasangan ini tidak memilih untuk bertunang sebaliknya sepatutnya melangsungkan pernikahan dan resepsi pada 17 september ini.

Apapun, moga tabah buat Fara Fauzana dan semoga berjumpa dengan jodoh lebih baik pada masa akan datang.

Ini Punca Sebenar Fara Fauzana Batal Perkahwinan Ini Punca Sebenar Fara Fauzana Batal Perkahwinan Reviewed by OH Buletin on 10:53 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.