Jana Wang Sehingga RM200 Sehari Dari Rumah Hanya Dengan Smartphone - EZ Job

Jana Wang Sehingga RM200 Sehari Dari Rumah Hanya Dengan Smartphone - EZ Job | Ez Job dengan Ez Job 999 adalah platform yang sama. Dari nama Ez Job, kami pada mulanya ingatkan website ini platform mencari kerja, tapi sebenarnya ia adalah platform untuk memberi kerja kepada sesiapa sahaja yang perlukan kerja. Ezjob999 merupakan salah satu laman web untuk menjana pendapatan dengan membuat task seperti like dan follow di Youtube dan Tik Tok. Ini kerana demand like dan follow di social media sangat tinggi dan tugas kita adalah untuk menjadi robot kepada client yang membeli service ini. Ya! Konsep dia lebih kurang macam iShareFans dengan LikeShare!!


Legit ke Ez Job? Confirm bukan scam? Ya kami faham apa yang anda fikir, itu persoalan besar untuk semua platform yang menghasilkan duit macam ini. Apa yang mampu kami katakan, terdapat ramai yang dah dapat payment dan tunjuk bukti mendapat duit daripada platform ni. Paling penting adalah ianya PERCUMA!

Cara daftar Ez Job 999

1. Klik link website Daftar Percuma Akaun EzJob999
2. Isikan maklumat seperti gambar dibawah. Masukan 'Invite code' 3051893 untuk mendapatkan USD 4 secara percuma.

3. Untuk memasukan 'Country Code' anda boleh rujuk kepada gambar seperti dibawah.
4. Tahniah anda sudah pun berjaya mendaftar akaun Ez Job 999.

Cara Jana Wang Dengan EZ Job (Complete Task)

1. Pastikan anda ingat Country Code, no telefon yang didaftarkan dan password.
2. Klik menu 'Tasks' dan pilih level anda. Bagi yang baru daftar anda adalah Level V0. Klik Level V0.


3. Untuk mulakan task, anda klik menu 'Received' dan ikuti langkah yang tertera dalam paparan tersebut. 

4. Setelah anda melakukan task yang diminta, jangan lupa untuk screenshot sebagai bukti untuk anda submit kepada pihak EZ Job di menu Me > My Tasks nanti.
5. Setelah anda 'Submit' bukti screenshot anda, akan keluar notis menandakan task anda telah berjaya dihantar.


6. Teruskan dengan 'Tasks' yang lain sehingga lengkap.

7. Nak lebih mudah? Anda boleh tonton video pendek dibawah untuk panduan cara buat 'Tasks' di EZ Job 999


Bukti Pembayaran EZ Job 999

Dibawah dilampirkan 'screenshot' bukti pembayaran yang telah diterima dari pihak EZ Job 999 sehingga 10 November 2020.


Nota Ringkas Tapi Padat

Bagi akaun baru, VIP0, anda akan terima 3 tasks setiap hari dimana setiap task adalah bernilai RM1.20 dan anda mampu terima RM108 bagi tempoh sebulan tanpa sebarang modal. Untuk naik taraf dan terima lebih banyak wang, anda perlu membuat pembayaran ataupun menggunakan wang yang anda hasilkan dari EZ Job 999 seperti jadual dibawah. Kami sarankan untuk anda gunakan akaun PERCUMA untuk mencuba dahulu.Anda tidak diwajibkan mencari orang atau downline untuk menyertai Ez Job 999, namun jika anda ada downline, peluang anda untuk naik level dan juga mendapat ganjaran wang adalah tinggi. 

Anda hanya layak untuk 'withdraw' apabila wang anda ckup USD10 atau RM41 didalam akaun Ez Job 999 anda. Pembayaran adalah menerusi perbankan online terus kepada akaun bank anda dalam masa 24-48 jam. Sila pastikan anda memiliki akaun bank atas nama sendiri.


Jana Wang Sehingga RM200 Sehari Dari Rumah Hanya Dengan Smartphone - EZ Job Jana Wang Sehingga RM200 Sehari Dari Rumah Hanya Dengan Smartphone - EZ Job Reviewed by OH Buletin on 10:57 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.