Tutorial Mudah Buat Duit Online Dengan WeMediaa

Tutorial Mudah Buat Duit Online Dengan WeMediaa | Sepertimana apps jana wang seperti EZ Jobs, iShareFans dan juga Like Share, muncul lagi satu website/aplikasi jana duit secara online yang diberi nama WeMediaa.

Apa itu WeMediaa?

WeMediaa adalah salah satu website/aplikasi untuk anda jana wang secara online dengan hanya Like/ Follow/Subscribe video TikTok/YouTube/Facebook ataupun Instagram. Pengguna kebiasaanya akan mendapat link down apps setelah mendaftar di laman web WeMediaa.  Aplikasi ini memerlukan kita untuk TikTok/YouTube/Facebook ataupun Instagram yang terpilih di dalam aplikasi mereka. Kebanyakkan video merupakan video daripada Youtuber, Influencer, atau page yang memerlukan sokongan daripada segi Like, Subscribe, Follow dan sebagainya.

Kenapa kena join WeMediaa?

Antara salah satu WOW factor yang WeMediaa miliki adalah aplikasi ini adalah 100% percuma dan terbaru. Justeru, anda lebih mudah untuk mendapat wang ataupun untuk merekrut ahli/downline. Pembayaran WeMediaa juga adalah agak tinggi (RM1.20/task) berbanding dengan website/aplikasi lain yang ada di media sosial.

Selain itu, WeMediaa juga mempunyai Sijil Pendaftaran Perniagaan SSM yang menjadikan mereka legit dan tidak fufu.
- [FREE ACCOUNT - INTERN] 3 task / hari = RM3.60
- Setiap hari hanya perlu buat 3 task. (1 task = RM1.20)
- 30 hari x RM3.60 = RM108
- Untuk dapatkan extra income, boleh cari downline (tak wajib)
- Setiap downline anda akan dapat RM 3
- Jika ada bajet lebih, boleh naik taraf untuk jana wang lebih lagi dari yang kami nyatakan diatas.

Cara Daftar Percuma WeMediaa

1. Klik link website Daftar Percuma Akaun WeMediaa.

2. Isikan maklumat yang diminta seperti dibawah. Masukan 'Invite Code' 1602023. Selepas itu tekan ‘I’m Not Robot’ dan jawab soalan yang diberikan.

4. Tekan butang 'Confirm'

5. Tahniah anda sudah pun berjaya mendaftar akaun WeMediaa.

Cara 'Binding Account' dan Dapat RM5 Percuma

1. Setelah anda selesai daftar, login semula ke akaun anda sebentar tadi.

2. Pergi ke bahagian bawah dan klik butang 'Account'. Pilih 'Personal Info'.
3. Klik pada menu 'Social ID' untuk masukan maklumat anda.4. Masukan 'screenshot' Facebook anda, nama penuh dan nama manja anda. Ini adalah untuk proses verifikasi (verified) akaun anda. 


5. Seterusnya pergi pada bahagian maklumat bank. Isikan nama penuh, nombor akaun bank dan nama bank anda. Akan ambik masa 24jam untuk proses verifikasi, namun anda sudah boleh mula untuk buat task dari WeMediaa.6. Anda akan terima RM5 setelah proses 'Binding Account' ini lengkap.

7. Pastikan details nama penuh & maklumat bank akaun adalah tepat kerana tiada pengubahsuaian dibenarkan setelah proses 'binding' ini selesai.

Cara Jana Wang & 'Complete'kan Tast WeMediaa

Untuk lebih memudahkan anda, kami sertakan video tutorial cara buat 'task' untuk aplikasi WeMedia seperti dibawah.


Bukti Pembayaran & 'Withdraw' Menerusi WeMediaa

Kami lampirkan di sini bukti pembayaran yang telah diterima oleh pengguna WeMediaa setakat ini.Pakej Naik Taraf 'Upgrade' Yang Ditawarkan oleh WeMediaa

Jika anda mempunyai bajet yang lebih, anda boleh memilih untuk naik taraf daripada akaun PERCUMA kepada akaun seperti dibawah. Tapi kami sarankan untuk anda cuba akaun percuma dahulu sebelum 'upgrade' pakej.Group support untuk WeMediaa


Tutorial Mudah Buat Duit Online Dengan WeMediaa Tutorial Mudah Buat Duit Online Dengan WeMediaa Reviewed by OH Buletin on 11:16 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.