Jana Wang Dengan Cashzine Hanya Gunakan Smartphone

Ketahui segera cara mudah dan percuma buat duit dengan aplikasi Cashzine. Aplikasi buat duit online percuma. Peluang terbaik kepada sesiapa sahaja yang nak cari side income melalui aplikasi handphone.

Sehari anda boleh jana income sehingga RM400 melalui aplikasi Cashzine.Mungkin anda boleh jana lebih daripada itu?

Apa itu Cashzine?

Cashzine atau dahulunya dikenali sebagai aplikasi ReadWard merupakan sebuah aplikasi PERCUMA yang membolehkan anda menjana side income hanya membaca atau berkongsi artikel yang terdapat pada aplikasi Cashzine.

CashZine app yang berasal dari negara China, kini sangat popular dalam kalangan orang di Malaysia untuk jana side income online. 95% pengguna aplikasi ini adalah dari kalangan warganegara Malaysia.

Aplikasi Cashzine memberi anda ganjaran dalam wang tunai Ringgit Malaysia bagi setiap artikel yang anda baca atau kongsi ke laman sosial Facebook, Whatsapp, Twitter, Messenger dan lain-lain.

Cara Jana Wang Di Cashzine

Bagi setiap artikel yang anda baca atau kongsi pada aplikasi ini ke laman sosial seperti Facebook, Whatsapp, Twitter dan sebagainya, anda diberi ganjaran Coins.

Coins ini kemudiannya boleh anda redeem untuk pengeluaran wang tunai Ringgit Malaysia ke akaun bank anda di Malaysia.

Berikut merupakan tukaran Coins ke Ringgit Malaysia di aplikasi Cashzine.
  • RM 1 = 1000 Coins
  • RM 30 = 3000 Coins
  • RM 50 = 5000 Coins
  • RM 100 = 10000 Coins
Minimum pengeluaran Cashzine adalah serendah RM1.00 (1000 Coins) terus ke akaun bank anda di Malaysia. Biasanya pengeluaran ke akaun bank anda akan memakan masa 1-5 hari waktu bekerja.

TUGASAN ANDA: HANYA BACA ATAU KONGSI ARTIKEL BERITA DI APLIKASI CASHZINE KE LAMAN SOSIAL SEPERTI FB, WHATSAPP, TWITTER ETC. SETIAP ARTIKEL YANG DIBACA ANDA AKAN TERIMA WANG RINGGIT MALAYSIA!!


Cara Download / Install Apps Cashzine

Download apps Cashzine di Google Play Store atau App Store.


Install app Cashzine di smartphone anda.

Setelah install, lengkapkan details peribadi anda.

Tekan pada 'ME' section dan masukan Invitation Code "1536658" untuk mendapatkan bonus coins secara percuma.


Tekan butang 'OFFERS' pada aplikasi Cashzine anda dan pilih artikel berita yang anda ingin baca atau kongsi.

Bukti Pembayaran Cashzine

Anda boleh rujuk dibawah untuk bukit pembayaran Cashzine ini.Jana Wang Dengan Cashzine Hanya Gunakan Smartphone Jana Wang Dengan Cashzine Hanya Gunakan Smartphone Reviewed by OH Buletin on 1:56 PM Rating: 5
Powered by Blogger.